Bányászat.

Altos123

Individuum
Játékos
Üzenetek:316
Khira Love

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Mia Banks / andyhawk1998 «

Hiba megnevezése

» Bányászat. «

Hiba bővebb leírása

» V8 miatt kb óránként kidob a szerver így ahogy oda értem a bányába toltam egy resit. Ahogy be loggoltam elnyomtam egy heroint az adott hatásért ami rá vonatkozik a bányában. Majd neki álltam bányászni. 20-24p semmi gond nem volt még egyszer csak eltűnt a csákány a kezemből ércütés közben. Vissza futottam új csákányért majd jött a következő hiba. Egyszer rá ütöttem az ércre és jött a szerver üzenet: Kapcsoljam ki a macrot mert ban jár érte valami ilyesmi volt. Nosh nem használok macrot mert nekem annyit nem ér, hogy ilyenért bant kapjak.... És folyamatosan minden egyes ütésnél ezt írta ki 3-4x néztem meg többször már nem mertem. Írtam pm-t Klaudiának és ő mondta ilyenről még nem hallott így írjam fel mert sajnos ő se tudja mi a gond. Javaslatára reloggoltam. Relogg után újra neki láttam a kövek kiütésének. Nagyjából ugyan annyi ideig ütöttem ugyan úgy utána nem jött elő a hiba. «

Hibaüzenet

» F8 semmit nem írt se sárgával se pirossal. «

Csatolmányok

» https://medal.tv/games/gta-v/clips/muVTq2FK9Y9kYJc_s?invite=cr-MSxnVGYsNDY1MTQyNjY3&v=15 «

Egyéb megjegyzések

» Nem folyamatosan kattintva ütőm a köveket hanem folyamatos lenyomva tartom a bal egérgombot ahogy eddig is. Egy parancsot használtam a dropore. Meló előtt eltoltam egy heroint. «

Altos123

Individuum
Játékos
Khira Love
Rá húztam heroin nélkül 1 órát a bányába. Crasheltem v8 miatt és utána is megmaradt a csákányom és nem adta fel a üzenetet, hogy kapcsoljam ki a makrót.

Altos123

Individuum
Játékos
Khira Love
Mai nap folyamán elmentem bányászni. Ismét használtam heroint majd X idő után crasheltem v8-al. Ahogy látszódik is. Egy darabig voltak hp csíkjai az érceknek majd eltűnt és nem tudtam kiütni őket. F8 nem volt semmi. Kiütöttem azokat a köveket aminek volt hp-ja majd vissza mentem a ércekhez aminek nem volt hp-ja a videóban és továbbra se volt. Reloggoltam és utána se. Az érc ott volt továbbra is. https://medal.tv/games/gta-v/clips/mviA2Y9bbcEjv1MX2?invite=cr-MSwwQmcsNDY1MTQyNjY3&v=135

Kinézet személyre szabása

Top Alsó