Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» Mia Banks / andyhawk1998 «
Hiba megnevezése
» Bányászat. «
Hiba bővebb leírása
» V8 miatt kb óránként kidob a szerver így ahogy oda értem a bányába toltam egy resit. Ahogy be loggoltam elnyomtam egy heroint az adott hatásért ami rá vonatkozik a bányában. Majd neki álltam bányászni. 20-24p semmi gond nem volt még egyszer csak eltűnt a csákány a kezemből ércütés közben. Vissza futottam új csákányért majd jött a következő hiba. Egyszer rá ütöttem az ércre és jött a szerver üzenet: Kapcsoljam ki a macrot mert ban jár érte valami ilyesmi volt. Nosh nem használok macrot mert nekem annyit nem ér, hogy ilyenért bant kapjak.... És folyamatosan minden egyes ütésnél ezt írta ki 3-4x néztem meg többször már nem mertem. Írtam pm-t Klaudiának és ő mondta ilyenről még nem hallott így írjam fel mert sajnos ő se tudja mi a gond. Javaslatára reloggoltam. Relogg után újra neki láttam a kövek kiütésének. Nagyjából ugyan annyi ideig ütöttem ugyan úgy utána nem jött elő a hiba. «
Hibaüzenet
» F8 semmit nem írt se sárgával se pirossal. «
Csatolmányok
» https://medal.tv/games/gta-v/clips/muVTq2FK9Y9kYJc_s?invite=cr-MSxnVGYsNDY1MTQyNjY3&v=15 «
Egyéb megjegyzések
» Nem folyamatosan kattintva ütőm a köveket hanem folyamatos lenyomva tartom a bal egérgombot ahogy eddig is. Egy parancsot használtam a dropore. Meló előtt eltoltam egy heroint. «