Legutóbbi tevékenység

• M
    Meskooo reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 2.0.1 Újdonságok - Bekerült egy custom biznisz, ahol egyedi, boostokkal rendelkező tárgyakat lehet megvenni: Minél nagyobb...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sosem lehet tudni...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 2.0.1 Újdonságok - Bekerült egy custom biznisz, ahol egyedi, boostokkal rendelkező tárgyakat lehet megvenni: Minél nagyobb...
  • JakeFury
    JakeFury reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mint Vladislav Voronov szólok a PK-hoz. Nekem az egészben kb csak annyi szerepem volt, hogy ma elmentem Majorkával és Yurij-al a Kiarát...
  • JakeFury
    JakeFury reagált majorka_official témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Valamint pont azért álltam meg olyan messze hogy ne legyek bevonva az RPbe, mivel el is mentem a géptől pár pillanatra mivel macskáztam...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    @Altos123 Egy hozzászólásba szedd össze a kérdéseid @JakeFury-nak. Ne kelljen már moderálni ilyen egyszerű dolog miatt, könyörgöm. Nem...
  • JakeFury
    JakeFury reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Elnézést kérek előre a Bíráló admin részére, utolsó megjegyzésem.. Ne player mondja meg másik playernek mit bindelhet és mit nem...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük mindenkinek a hozzászólásokat. A mai nap folyamán igyekszünk minden az esettel kapcsolatos szerverlogot átnézni, a...
  • K
    Kopasz reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönjük mindenkinek a hozzászólásokat. A mai nap folyamán igyekszünk minden az esettel kapcsolatos szerverlogot átnézni, a...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • A
    Nem is akartam megszabni csak ahogy kifejtem furcsa és érdekes, hogy 7db karakterre bindelve van. Főleg egy egyszerű parancs.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    Elnézést kérek előre a Bíráló admin részére, utolsó megjegyzésem.. Ne player mondja meg másik playernek mit bindelhet és mit nem...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    @Altos123 Egy hozzászólásba szedd össze a kérdéseid @JakeFury-nak. Ne kelljen már moderálni ilyen egyszerű dolog miatt, könyörgöm. Nem...
  • A
    Akkor pontról pontra megyek átlátható legyen. 1, Valóban 2x üzleteltünk mert a másodiknál volt a bugos hang amit jeleztem feléd DC is...
    • Screenshot_2026-08-11-06-33-54-040_com.discord.jpg
    • Screenshot_2026-08-11-08-03-04-781_com.discord.jpg
    • Screenshot_2026-08-11-08-02-55-850_com.discord.jpg
  • A
    Itt van egy olyan mondat amire tegnap nem reflektáltam. Térjünk át arra mikor te mellém álltál, nos. Mikor én visszataboltam akkor...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó