Jogtalan Ismeretlen maszkosok elleni pk.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

majorka_official

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:60
Major Markov
Hozzáteszem, hogy nekünk honnan kellett volna tudni hogy mit jelent a teknőc részedről?
Másrészt, szerintem ic ügy hogy hogyan vonunk ki egy rp szálból, cselekvéseid alapján nem tűntél együttműködőnek, vállat vonsz, forgatod a szemeid stb.
Máshogy ahogy mondták nekem ic a történéseket, miket csináltál szerintük (mert én nem voltam fent 2 napig a szerveren, mivel dolgoztam), nem tudtunk volna máshogy kivonni egy rp szálból.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:449
Khira Love
Hozzáteszem, hogy nekünk honnan kellett volna tudni hogy mit jelent a teknőc részedről?
Másrészt, szerintem ic ügy hogy hogyan vonunk ki egy rp szálból, cselekvéseid alapján nem tűntél együttműködőnek, vállat vonsz, forgatod a szemeid stb.
Máshogy ahogy mondták nekem ic a történéseket, miket csináltál szerintük (mert én nem voltam fent 2 napig a szerveren, mivel dolgoztam), nem tudtunk volna máshogy kivonni egy rp szálból.
1,Kérdezni is lehetett volna. A lövés helyett.
2,Mért kell ki vonni egy rp szálból? Tudod lehet a magatok oldalára is fordítani egy helyzetet.

majorka_official

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Major Markov
1,Kérdezni is lehetett volna. A lövés helyett.
2,Mért kell ki vonni egy rp szálból? Tudod lehet a magatok oldalára is fordítani egy helyzetet.
1, Lehetett volna, de nem állt szándékomban, azok után amit IC előadtál.
2, Nem akartuk a magunk oldalára fordítani a helyzetet, csak kivonni. (ez volt a célunk)

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Khira Love
12 pontra ha lehet választ kérnék. Mert itt azt látom nem lett utána járva a dolgoknak és hirtelen cselekedtetek. Mert szerintem az eléggé fura azért vagyok az olaszokkal mert Morphium kell. Se a telót nem néztétek át. Amikor meg mondom a dolgokat csak le lettem lőve. Végig se vártátok. Ti kértetek infót én elkezdem az elejétől, rendszámmal történéssel erre le löttök az elején. Morphium kell neki biztos olasz címszó alapon. @majorka_official / fraki társai akitől van az infó. Miből gondolod csak az olaszoknak kell egy több millió fős városban.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:10,119
-
1, Honnan és hogyan ismert fel olyan ember akivel semmi ic-m nem volt.
2, Mért van kihasználva az editor kép szerkesztésre amikor ott van a teló, fényképezőgép. Erről volt e rp, hogy fényképezett.
3, Amikor az oroszok ütköznek valamivel mért van arra fogva Sync volt és nem akarnak rpzni.
4, Mért ölitek meg az a embert akiről semmit nem tudtok és kb 0 infótok van róla.
5, Ti sötét üvegen két oldalt is, hogy láttok át.
6, Hogy tudtok össze kötni az olaszokkal ha nem láttatok soha velük és infó se volt róla nekik infózik a karim. Mivel nagy részt sms-be van.
7, Mért keringtek a hq-nk körül több órán keresztül. Alá írom véletlen is lehet de érdekelne.
8, Szerintem ooc dolgok is fel lettek használva ezen a rp szálon kíváncsi lennék a véleményetekre.
9. Ti ezt cknak szántátok?
10. Honnan tudjátok a karakterem tartozik valahová és, hogy az valaki helye ahol láttatok heliből?
11, Mért nem várjátok meg ha valaki rpzik felétek és mért nem figyeltek rá?
12, Miféle rp / nyomozás volt arról én ki vagyok és mit csinálok. Hogy kerültem oda és milyen ic szál köt össze mindennel?
Ezekre kérünk egy embertől választ az orosz frakció részéről. @JakeFury légy oly kedves a tagokat képviselve te válaszolni ezekre, miután egyeztettél velük!

Amennyiben más válaszol rá a kérés ellenére, azt szó nélkül törölni fogjuk.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Khira Love
Még egy kérdésem lenne. Az mért elég indok arra, hogy egy úton közlekedek amit az állam épít. Majd valakivel sms-t váltok. Elraboljatok és megöljetek. Mert se a hq-tokra nem mentem be. Nem campeltem ott napokat és figyeltelek titeket. Tudtom szerint. De ha erre van bizonyíték csatoljátok kérlek. Az, hogy a hq-n körül van egy ismeretlen kocsi és feltételesen a társa csatlakozik a kis macska egér játékhoz. Ebből nektek mért az jön le követlek titeket vagy bármit is akarok veletek. Hol ott csak a hq-nkra akarok be menni elintézni a dolgaimat de nem tudom mert ott vagytok és követtek és figyeltek. Ez a kettő dolog volt az, hogy ki vegyetek a nyomozás rpből amiről 0 ic infótok van vagy a Morphium vásárlás miatt lettem olaszokkal össze kötve és megölve?
Meg gondolom publikálva sincs a területetek és ic se közöltétek, hogy bárki is tudja.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Még egy kérdésem lenne. Az mért elég indok arra, hogy egy úton közlekedek amit az állam épít. Majd valakivel sms-t váltok. Elraboljatok és megöljetek. Mert se a hq-tokra nem mentem be. Nem campeltem ott napokat és figyeltelek titeket. Tudtom szerint. De ha erre van bizonyíték csatoljátok kérlek. Az, hogy a hq-n körül van egy ismeretlen kocsi és feltételesen a társa csatlakozik a kis macska egér játékhoz. Ebből nektek mért az jön le követlek titeket vagy bármit is akarok veletek. Hol ott csak a hq-nkra akarok be menni elintézni a dolgaimat de nem tudom mert ott vagytok és követtek és figyeltek. Ez a kettő dolog volt az, hogy ki vegyetek a nyomozás rpből amiről 0 ic infótok van vagy a Morphium vásárlás miatt lettem olaszokkal össze kötve és megölve?
A 12 pontra várjuk meg a választ, addig nem kérünk senkitől plusz hozzászólást.

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:215
Ajredzsi Stevens
Szép estét Mindenkinek!

Szeretnék sorra menni az ellenem/ellenünk felsorakoztatott "vádpontokon" a lehető legátláthatóbb módon ezzel megkönnyítve a bíráló adminok megfelelő döntéshozatalát!

1. Elmondásod szerint egy alkalommal üzleteltél velem, IC nem is ismersz. Pontosítanálak... - KETTŐ ALKALOMMAL találkoztunk, üzleteltünk.

Első alkalom: Melyet beküldtél képeken a PostOP raktárnál.. - igen! Itt teljes arc és - testfedésbe volt karakterem. Nem volt azonosítható! Többed magaddal jöttél!

Második alkalom: Polina-n keresztül (Cyber ki bannolva lett) jött létre az üzlet! Itt már szimpla ingben voltam, tetoválásaim látszódtak.. - amit Te OOC meg is jegyeztél, hogy ez aztán a takarás, vagy valami hasonló... :)
Mire Én mondtam, direkt ez a cél.. - minél többet üzletelünk, s látom meg benned a tutit, úgy fogom én is felfedni a kilétem előtted! A beszélgetésünk IC olyan mederbe sodródott, aminek köszönhetően ennek a találkozónak a végén LEVETTEM A MASZKOT MAGAMRÓL, EZZEL FELFEDVE KILÉTEM ELŐTTED! - Szintén a PostOP-nál találkoztunk!

Tehát nem állja meg a helyét, hogy nem ismersz engem IC! Nevemet nem, de kinézetem, jellegzetes tetoválásaim, stb igen!
Én felismerhetlek? Teljes mértékben! Egyszer sem voltál egyik alkalommal se maszkban!

2. HQ-nál megláttál egy kocsit amiben én ültem? Speciel azt sem tudom se IC, se OOC (veled ellentétben) még most sem, hogy hol van a Te HQ-d?!
Nekünk olyan létesítményeink vannak azon a környéken amiket napi szinten látogatunk, elintézzük a dolgainkat és távozunk onnan. Természetesen, ha meglátunk egy személyt ott.. - aki körbe-körbe kőröz, akkor nem fogjuk behívni egy kávéra, hanem annak érdekében, hogy megtudjuk mi járatban ténykedik arra, követni fogjuk.. - és ez csak a legkevesebb, de, ha erőszakasabban lépünk fel, akkor hasonlóra számíthatunk, mint ez most, itt. Ezért elengedtük a témát.

3. Elmentél drogot eladni a Vespucci-ra, ahova történetesen a HQ-nk előtt vezetett az utad. Ezzel gond nincs is, szabadon járható, persze. Viszont a délutáni "incidensből" okulva fokozott figyelmet szenteltünk a létesítményeink körül, gyanúsnak tartottuk az ott közlekedésed.. - ezért is tapadtunk rád, egészen lekísérve a dokkokig. Itt jegyezném meg, mi csak beakartunk amúgy menni a HQ-ra, de nyilván nem fogunk bemenni csak úgy, mikor egy autós kószál arra értelemszerűen, ezért mentünk utánad, majd a lenti kereszteződésnél le is válltunk rólad!
Kerülő útnak visszamentünk, átnézni a sikátorokat nincs-e más a környéken?! Ekkor, ahol a kereskedő/felvásárló NPC állni szokott sikátorból hajtottam ki... - ahol Te tőlünk balra ott voltál ismét álló gépjárművel. Azt, hogy Te SMS-ezel vagy sem, nem tisztem eldönteni, rálátásom nincs! Mit ad a szituáció? Gyanakvást!
Az én oldalamon az ablak (bal) le is volt engedve, így szabadon láttam Rád a szélvédődőn keresztől! Ezután kihajtottam szép lassan... - majd melletted szinte megálltam.
Ekkor jött Tőled az OOC (képek lesznek mellékelve), hogy "sötétítve vannak az abalakok csak bugos". Társam akkor írt neked, hogy OOC OFF. (Mivel ezt do-ba is lehetett volna végülis!)
Én egyetlen OOC sort írtam neked: "az elülső szélvédő is?" Mire Te válaszoltál: Nope! - Na ekkor me-vel rp-ztem, hogy alaposan szemügyre veszlek ahogy szinte nullával feléd haladunk és megállok, majd IC a társaimnak meg is jegyeztem, hogy felismertem a csajt, ezzel üzleteltünk műltkor! Logok visszanézhetőek... :)
Tehát ismételten nem állja meg a helyét, hogy nem volt adott a szög a belátáshoz, valamint még az ablakom is letekert állapotban volt!

4. Nem jártunk Davisben és a házadnál sem! Logokból látható a továbbiakban Cayo szigetére mentünk elengedve egyelőre aznapra a témát!

5. Mai események nyomozási része: Eleinte fent sem volt szerveren, amikor pedig feljöttem akkor a borászatommal voltam elfoglalva, így sok rálátásom nincs az ottani történésekre!

System elmondása szerint bindelve van neki az editor és rányomott véletlen, pedig csak nyomkövetőt szeretett volna rárakni. Telefonnal, se semmivel sem készült fénykép az adott szituációban a rendszámodról, mivel előtte éjjel... erpével ez már megtörtént és tudjuk! (Mellékeljük!)

6. Az Arbieter GT Custom amivel el lettél rabolva, nem az amire gondolsz Te... - ugyanis az az Arbieter egy olyan társunkké volt, aki frissen feljött a szerverre és úgy hívtuk oda segítség gyanánt! Ez egy ezüstösebb kocsi... - míg a másik egy fekete volt ugyebár. Igen, a Mirrorban is. Ugyanis kettő is volt belőle...
A Sentinel GTS-re gondolsz akkor az az enyém, de Én se a városba, se máshol nem követtelek vele, mivel azt nem is ismerheted, ugyanis én, mint fentebb is írtam, borászkodtam végig délután... (Logból ellenőrízhető!)
Sentinel GTS Touring lehet maximum amit láthattál, de az nem releváns. De itt ragadnám meg az alkalmat arra is reflektálva, hogy annyira érdekes, hogy Te mindig minden körülmények között "pont" arra jársz amerre épp vagy laborunk van, épp HQ-nk van, vagy épp IC meetingelünk... - szerintem, ha a Chilliard tetején lennénk, lehet véletlenül még akkor is arra tévednél... - és akkor ne tartsunk gyanúsnak, ha épp lefülelünk?

7. Mi alapján lettél elrabolva? Hmmm... - itt nézzük meg józan ésszel az összefüggéseket az elejétől kezdve. Egy motoros hölgy (testi adottságainak köszönhetően feltételezhető) a laborunk körül kószál motorral. (Mi nem tudjuk mid van arra, vagy mid sincs.. - azt tudjuk nekünk mi van, s azt védjük!)
Rá pár órával pedig már a placcunk környékén van egy másik jármű, amiben sikeresen azonosítjuk is a benne ülő személyt, s mivel nő.. noha kevés információ ez önmagában, de feletébb gyanús, hogy a laborok környékén is szintén egy női motoros ólálkodott, így párhuzamot vontunk benne! Fenn áll a tévedés lehetősége? Fent! - Viszont mivel nem engedhetünk meg hibát, s feltételezhetően az Olaszokhoz kötünk (Mi alapján? Emlékezz... - legutóbbi üzletelésünk alkalmával, mikor felfedtem magam neked, akkor kérdeztél az Olaszokról engem, hogy nem-e tudom ki lehetett az a kopasz meg valami csaj aki mostanában az Olaszok körül legyeskedik. Én válaszoltam, hogy nem... - nekünk nem élveznek Ők prioritást, szóval nem érdekelnek az Olaszok.) - az utóbbi időben meg eléggé félrementek az IG eseményeink ténylegesen velük (aminek nem örülök, mert ténylegesen én személyszerint nem foglalkoztam volna velük) így csak a legrosszabbakra tudunk gondolni. S mivel Te megemlítetted a találkozónk alkalmával, hogy Morphine kellene neked... - így meg is volt a terv mi alapján tudunk becserkészni, elvinni... - és kifaggatni! Mint pl: Mit keresel a laborjaink környékén? Mit keresel a placcunk környékén? Milyen kapcsolatban állsz vagy állhatsz az Olaszokkal esetleg? Kihez vagy köthető? Stb-stb....
Durrant is ki a drogokról és a Morphine-ról a hirdetés. Írtál. Innen már minden tiszta volt, egyenes út. A meetingünk alkalmával megbeszéltük a menetét az egésznek. (Ellenőrízhető!)

8. Negyed órát vártál ez igaz, csak sajnos egy admin ügy miatt. Ugyanis Flecsora írtam rá egy járművem miatt, amiben ténylegesen a Morphine volt tárolva, de nem volt kulcsom. (Bár nem volt az szerintem annyi!) FA hiányában nem tudtam vinni Morphine-t, később kaptam csak meg a kulcsom a kocsimhoz. Elnézést a várakoztatásért, ez nem volt tervben.

Azt hiszem jó pár kérdésedre válaszoltam akarva-akaratlanul is, mielőtt ténylegesen a Te pontokba szedett részedhez érek. Igyekszem ígérem ezt már rövidebben megírni!

Tehát a kérdéseid jönnek pontról pontra, pontosabban azokra a válaszaim:

1. Ezt engedjük is el.. - fentebb részleteztem! :)

2. Nem lett kihasználva, billentyű félreütés volt, valamint tegnapi napon (tegnap éjjel) már készült RP a rendszámod megismeréséről így ma már érelmetlen is lett volna! (Mellékelem képen)

3. Itt kikérem magamnak az általánosítást! Légyszíves tartózkodj ettől! Ennyiből mi is vádolhatnánk ilyen általánosítással más szervezeteket, mégsem tesszük. Nem etikus meglátásom szerint, ezért nem is teszem.. - én! Erős kijelentés, hogy nem RP-zünk, a logjaink nem erről tanuskodnak...

4. Talán, mert gyanúsnak tartottunk.. - de erről is leírtam fentebb a lényeget! Tudjuk milyen berkekben mozogsz az üzleteinknek köszönhetően, valamint az olaszokról való érdeklődéseid kapcsán is joggal gondolhatunk köztük és közötted kapcsolatot! Ráadásul mégegyszer leírom: Védett létesítményeink körül mozogtál, nekünk ennyi elég, hogy információt szedjünk ki belőled, ha mutattál volna megfelelő fearRP-t és nem teknősbékáztad volna az elrablóid, meghogy, belül félsz, de nem mutatod úgy ki... - három fegyveres, maszkos, meglett férfival szemben akik elraboltak nőként... - értem. Nem a megölésed volt a cél, hanem az információhoz való jutás, még csak a kínzás sem! Szerintem maga a szituáció adja magát egy nő esetén, de elnézést, ha tévedek!

5. Fentebb leírtam részletesen... :) Balról láttalak lehúzott ablakon szélvédőn át, valamint kifordulást követően míg te egy helyben álltál, lassan közeledtem feléd járművel és végig rajtad volt a szemem....

6. Szintén leírtam.. - nincs konkrét információnk róla, hogy kapcsolatban álltok, de feltételezés elég erős.. - mikor tőlem érdeklődsz nem-e tudom kik vannak rászállva az olaszokra (kopasz és a nő). Gondolhatom nem szívjóságból érdekel a sorsuk...

7. Mi keringünk a HQ-tok körül? :D Jézusom! Azt sem tudjuk hol van a Ti HQ-tok, veled ellentétben aki OOC DC-n küldi a map képet jelölve, hogy itt van a tiétek nem? :D (Ne, kérlek ne válaszolj.. - nem is érdekel a HQ-tok, ha őszinte akarok lenni!)

8. A szerintem-re nem szoktak adni. Én legalábbis nem, csak ami alá van támasztva. Érdekelne ettől függetlenül mire gondolsz, mert nekem fogalmam nincs őszintén. A logjaink tisztán átláthatóak bármely admin számára, hogy mi miből adódott. Ok és okozat!

9. NEM! Szó nem lehet róla! Mégegyszer leírom, nem a megölésed volt a cél, s végképp NEM CK! Viszont a fearRP teljes mértékben hanyag volt, ami vonhatta maga után a karaktered lelövését, kivonva ezáltal az adott IC szálból csak! (Megerősítést kértünk erre, érdeklődést pontosabban előtte!)

10. Most mondanám, hogy értem a kérdést... - de akkor hazudnék! Mit honnan tudtunk és milyen heliből? Öhhhmm....... - Azt, hogy valahova tartozol, az fix! Üzleteltünk, bár úgy látszik neked ez nincs meg, mikor másod magaddal jöttél először ugye... maszkban a társad (felettesed) és egy aki a furgonba volt (de erről nem tudhatunk, nincs röntgen szemünk). Viszont mivel nagyobb mennyiségű kábszert vetettek, nyilván nem otthoni fogyasztásra hanem piacra, valamint előállítással is foglalkoztok (moprhine, herkára..) így talán innen???! Viszont a helis dologra és a helyetekre továbbra is tartom, hogy nem tudom mire gondolsz, ne haragudj érte! Most sem tudjuk a helyed, helivel meg végképp nem nézett Téged senki. (ált. az én helim van használva, de az napok óta a dokkoknál pihen a helipadoknál...)

11. Más nevében erre nem válaszolhatok. Én a sajátomat leírtam.. - majd miután meggyőzödtem róla kivagy, s ezt tudattam a társaimmal elhajtottam pár másodperc várakozást követően. Nem láttam feletted kék jelölést, hogy írnál. (Csak OOC-t előtte, ami mehetett volna ténylegesen DO-ba is!)

12. Legmélyebb tisztelettel: Tudom, most sértve érzed magad.. - és mint úgy általában mindig ezért születnek javarészt ezek a PK-k, de még hányszor kérdezed meg és írjam le mindazt ammit már oly sokszor Te is, s jómagam is megtettem, leírtam? Elnézést kérek mindenkitől, de százegyedszer nem fogom leírni magam ismételve.

Zárszó: Tudom kellemetlen és hálátlan ez a szituáció amibe kerültél, de nem az volt a célunk, hogy a játékélményed romboljuk. Viszont az, hogy gyanús módon fel-fel tűnsz akaratlanul is tegyük fel a látószögünkben olyan kényes helyeken ahol nem szívesen látunk, majd alapos és megfelelő IC-ket/RP-ket követően felhelyezünk egy listára, hogy minél több információt megtudjunk tőled.. - de csak beszólásokat kapunk, meg belső félelmet.. - hát... nem vagyunk se gondolatolvasók, se mentalisták sem, hogy tudjuk mi játszódik le benned, ha nem mutatod. Az, hogy pedig feleselsz is, beszólogatva.. - nem hinném helytálló lenne. Ezt nem azért írom, hogy abban reménykedjek rád is rád förmedjen bárki, nem.. - csak azt, hogy lásd az érveimet követően, hogy milyen vékony pellengén táncol olykor az ember egy egy eseményt követően, hogy egy rossz vagy rossznak tűnő lépést követően itt találja magát.
Az OOC beszélgetéseitekbe nem akarok belefolyni, ahhoz közöm nincs! Ti régebb óta ismeritek egymást, mint mi ketten egymást... - az, hogy milyen aspektusba csináljátok attól én elhatárlódok!

Már osztottak meg képeket... szóval én csak ezekkel egészíteném ki. Valamint, ha szükséges akkor a társamnak elvileg videója is van ahol látszódik az ablakom letekert állapotban!
Kívánok eredményes bírálatot az adminoknak, s Kiara aka Altos számodra pedig elnézést, ha bármelyik sorom sértőnak hatott volna Rád.. - hidd el, részemről nincs tüske! Remélem részedről sem marad!

Utoljára szerkesztve:

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:215
Ajredzsi Stevens
Meg gondolom publikálva sincs a területetek és ic se közöltétek, hogy bárki is tudja.
Elnézést kérek, kicsit nehézkes értelmezni számomra így összesűrítve az írásod, lehet csak a szemeim fájnak így késő esti órákban már.. - de, mivel van egy előéletünk, s IC szálunk az olaszokkal... - eléggé több szögből (PD és magánnyomozási részről) így talán ezért vannak fenntartásaink. Ténylegesen senkihez és sehova nem kötünk, csak a gyanú él továbbra is, miután erősen érdeklődtél tudunk e valamit azokról akik nem hagyják az olaszokat.... - mégegyszer leírom, gondolom nem a szívjóság vezérelt Téged, mint kívülállót?!
Fentebb leírtam mindent! - Nekem ez már csak maga a sértettség szülte összesürítmény. Ténylegesen sajnálom, hogy sérült a karaktered... - és esetleg a kedved is. A cél nem ez volt! Viszont jelenleg ezer sebből vérzünk és nem vagyunk olyan helyzetben, hogy elvarratlan szálakat hagyjunk, ha úgy hozza a szükség!

boldogdani11

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122
Mint Vladislav Voronov szólok a PK-hoz.
Nekem az egészben kb csak annyi szerepem volt, hogy ma elmentem Majorkával és Yurij-al a Kiarát elrabolni, se nem lőttem, és az előtte lévő kergetőzős/rendszám megfigyelős stb szituációkban sem vettem részt, ergó lényegében ki is vehetnétek a PK-ból, mert azon kívül hogy ma irtam pár RP sort az elrablásod közben, semmit se csináltam. Köszönöm előre is!

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Khira Love
Sziasztok! (A témákhoz kapcsolódó videót/logot csatolom)
Én voltam Major Makarov, a rablásnál voltam ott, illetve én öltem meg Kiara-t.
És igen, én voltam a Sentinelben is aminek aranyszínű a kereke, és a kocsi maga sötétkékes.
Kezdjük a legelején a sync-nél, mint mondtam neked OOC-chatben is: Hogy bocsánatot kérek, sync volt.
Majd ezt te is beláttad hogy ha igaz,és kérdik akkor max megírod az adminnak hogy sync volt, ezért nem rpztünk.

Térjünk át arra mikor te mellém álltál, nos.
Mikor én visszataboltam akkor láttam hogy te ott vagy mellettem, amit nem is értettem hogy miért, mert semmi ráutaló magatartást nem tettem, csak egyszer-kétszer elgurultam nem közvetlen mellettetek.
Szóval, te mellém gurultál, majd rám köszöntél hogy "Csáó!".
Alapból nem értem, hogy miért hallanám meg ezt ic, egy felhúzott ablaknál?
Meg, sajnos nincsen tizedmásodpercnyi reflexem hogy amikor te írsz megálljak.

Mivel láttam hogy felvan húzva az ablakom, rám köszöntél, én úgy döntöttem hogy elhajtok.
Ezt gondolom élőben is van jogom megtenni,nem kell ehhez Isten hogy elhajtsak egy embertől.

-A rablás: Mi leszerveztünk egy rablást, miszerint az volt a cél hogy faggassunk ki téged.
Ez meg is történt a darkweb segítségével, és annak köszönhetően hogy belementél a csapdánkba.
Mikor te megérkeztél az adott helyre, mi kaptuk az infót a mesterlövészünktől hogy jelen vagy.
Ekkor indultunk meg feléd,kipattantunk a kocsiból, majd tizedmásodpercek után megláttál minket és az első hozzáfűzni valód ez volt:

[ 3564110] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:27:02] *** Kiara Brooks eltekint barra és kacag. !{} Látom itt a maradék teknőc is.

Majd megindultunk a kocsi felé,de azért még séta közben jutott időd erre:
[ 3937188] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:33:15] Kiara Brooks mondja: Nosh? Teknőcők....
Látva hogy semmi FearRP-t nem mutattál, úgy döntöttünk hogy tovább visszük az RP-t biztos csak megijedtél.
Betuszkoltunk a kocsiba, majd megindultunk a lokáció felé, ahol végig forgattad a szemeidet, és megint csak a kocsiban semmi FearRP-t nem mutattál mikor a fegyver a fejedhez volt tartva.
Majd az információ átadás közben, miután rákérdeztem /do-ban a félelmed látható jeleire, amit alá is támasztottál nekem egy válasszal.
hogy "kissé látható a félelem, de belül nagyon be van szarva." -kb. ilyen mondattal, tuti több volt de a lényeg ragadt meg.

Utána elsütötted ezt mégegyszer, és harmadjára:
[ 5225750] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:54:43] Kiara Brooks mondja: Majd el se hiszed. De úgy két hete négy tini nindzsa teknőc. *végit tekint a triót* Mint ti csak négyel elkaptak mint ti.
[ 5247672] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:05] Maszk 2617 mondja: Anyád picsáját.
[ 5249360] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:07] Kiara Brooks mondja: Akkor ők faggattak úgyan ugy az oroszokról és az olaszokról.
[ 5250672] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:08] Maszk 2617 mondja: Büdös cíka.
[ 5250781] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:08] Maszk 9444 elnéz társa felé, kissé ingerülten próbál jelezni neki, hogy unja a sok felesleges dumát.
[ 5259094] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:17] Maszk 2617: (( cyka ))
[ 5264172] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:22] Kiara Brooks kérdően tekint.
[ 5268563] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:26] Maszk 2617 meghúzza a ravaszt a dereka alól.
[ 5271391] [b3751_GTAProce] MainThrd/ ^1Error: CPed::SetVariation: Attempted to set a palette ID 2 on a null drawable.^7
[ 5275594] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:33] Maszk 2617 újratölti a fegyverét. (SNS Pistol Mk II)
[ 5278766] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:55:36] Maszk 2617 mondja: Anyád a teknőc.

Visszatérve a discordos beszélgetésekre, ha már kifotóztad a jogos mondanivalómat, tegyük azért tisztába a rablást.
3 Fegyveres, te mint említetted nekem fegyvertelen vagy.
Nem lenne rohadt nagy félelmed, ha az életed forog kockán? Vagy, mint a kocsiban vállat vonsz a szavunkra?

[ 3999828] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:34:17] Maszk 2617 mondja: Inkább hallgass el.
[ 4009985] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.10. 19:34:28] *** Kiara Brooks meghúzza vállait és hümmög.
Részemről ennyi, a logot csatoltam, többek közt emiatt lett az RP-szálból kivonva Kiara.
Válaszolva a kérdésedre, ez nem ck volt, rp szálból való kivonás.
Videó:
1. a szinkron-ról videó:
Itt van egy olyan mondat amire tegnap nem reflektáltam.
Mikor én visszataboltam akkor láttam hogy te ott vagy mellettem, amit nem is értettem hogy miért, mert semmi ráutaló magatartást nem tettem, csak egyszer-kétszer elgurultam nem közvetlen mellettetek. Még ócskásnál voltunk végig ott köröztél és figyeltél. Sajnos itt nem biztos lesz videó a crash miatt de haza érek akkor csatolom ha van. Mert ez az állítás se fedi a valóságot teljesen.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Khira Love
Szép estét Mindenkinek!

Szeretnék sorra menni az ellenem/ellenünk felsorakoztatott "vádpontokon" a lehető legátláthatóbb módon ezzel megkönnyítve a bíráló adminok megfelelő döntéshozatalát!

1. Elmondásod szerint egy alkalommal üzleteltél velem, IC nem is ismersz. Pontosítanálak... - KETTŐ ALKALOMMAL találkoztunk, üzleteltünk.

Első alkalom: Melyet beküldtél képeken a PostOP raktárnál.. - igen! Itt teljes arc és - testfedésbe volt karakterem. Nem volt azonosítható! Többed magaddal jöttél!

Második alkalom: Polina-n keresztül (Cyber ki bannolva lett) jött létre az üzlet! Itt már szimpla ingben voltam, tetoválásaim látszódtak.. - amit Te OOC meg is jegyeztél, hogy ez aztán a takarás, vagy valami hasonló... :)
Mire Én mondtam, direkt ez a cél.. - minél többet üzletelünk, s látom meg benned a tutit, úgy fogom én is felfedni a kilétem előtted! A beszélgetésünk IC olyan mederbe sodródott, aminek köszönhetően ennek a találkozónak a végén LEVETTEM A MASZKOT MAGAMRÓL, EZZEL FELFEDVE KILÉTEM ELŐTTED! - Szintén a PostOP-nál találkoztunk!

Tehát nem állja meg a helyét, hogy nem ismersz engem IC! Nevemet nem, de kinézetem, jellegzetes tetoválásaim, stb igen!
Én felismerhetlek? Teljes mértékben! Egyszer sem voltál egyik alkalommal se maszkban!

2. HQ-nál megláttál egy kocsit amiben én ültem? Speciel azt sem tudom se IC, se OOC (veled ellentétben) még most sem, hogy hol van a Te HQ-d?!
Nekünk olyan létesítményeink vannak azon a környéken amiket napi szinten látogatunk, elintézzük a dolgainkat és távozunk onnan. Természetesen, ha meglátunk egy személyt ott.. - aki körbe-körbe kőröz, akkor nem fogjuk behívni egy kávéra, hanem annak érdekében, hogy megtudjuk mi járatban ténykedik arra, követni fogjuk.. - és ez csak a legkevesebb, de, ha erőszakasabban lépünk fel, akkor hasonlóra számíthatunk, mint ez most, itt. Ezért elengedtük a témát.

3. Elmentél drogot eladni a Vespucci-ra, ahova történetesen a HQ-nk előtt vezetett az utad. Ezzel gond nincs is, szabadon járható, persze. Viszont a délutáni "incidensből" okulva fokozott figyelmet szenteltünk a létesítményeink körül, gyanúsnak tartottuk az ott közlekedésed.. - ezért is tapadtunk rád, egészen lekísérve a dokkokig. Itt jegyezném meg, mi csak beakartunk amúgy menni a HQ-ra, de nyilván nem fogunk bemenni csak úgy, mikor egy autós kószál arra értelemszerűen, ezért mentünk utánad, majd a lenti kereszteződésnél le is válltunk rólad!
Kerülő útnak visszamentünk, átnézni a sikátorokat nincs-e más a környéken?! Ekkor, ahol a kereskedő/felvásárló NPC állni szokott sikátorból hajtottam ki... - ahol Te tőlünk balra ott voltál ismét álló gépjárművel. Azt, hogy Te SMS-ezel vagy sem, nem tisztem eldönteni, rálátásom nincs! Mit ad a szituáció? Gyanakvást!
Az én oldalamon az ablak (bal) le is volt engedve, így szabadon láttam Rád a szélvédődőn keresztől! Ezután kihajtottam szép lassan... - majd melletted szinte megálltam.
Ekkor jött Tőled az OOC (képek lesznek mellékelve), hogy "sötétítve vannak az abalakok csak bugos". Társam akkor írt neked, hogy OOC OFF. (Mivel ezt do-ba is lehetett volna végülis!)
Én egyetlen OOC sort írtam neked: "az elülső szélvédő is?" Mire Te válaszoltál: Nope! - Na ekkor me-vel rp-ztem, hogy alaposan szemügyre veszlek ahogy szinte nullával feléd haladunk és megállok, majd IC a társaimnak meg is jegyeztem, hogy felismertem a csajt, ezzel üzleteltünk műltkor! Logok visszanézhetőek... :)
Tehát ismételten nem állja meg a helyét, hogy nem volt adott a szög a belátáshoz, valamint még az ablakom is letekert állapotban volt!

4. Nem jártunk Davisben és a házadnál sem! Logokból látható a továbbiakban Cayo szigetére mentünk elengedve egyelőre aznapra a témát!

5. Mai események nyomozási része: Eleinte fent sem volt szerveren, amikor pedig feljöttem akkor a borászatommal voltam elfoglalva, így sok rálátásom nincs az ottani történésekre!

System elmondása szerint bindelve van neki az editor és rányomott véletlen, pedig csak nyomkövetőt szeretett volna rárakni. Telefonnal, se semmivel sem készült fénykép az adott szituációban a rendszámodról, mivel előtte éjjel... erpével ez már megtörtént és tudjuk! (Mellékeljük!)

6. Az Arbieter GT Custom amivel el lettél rabolva, nem az amire gondolsz Te... - ugyanis az az Arbieter egy olyan társunkké volt, aki frissen feljött a szerverre és úgy hívtuk oda segítség gyanánt! Ez egy ezüstösebb kocsi... - míg a másik egy fekete volt ugyebár. Igen, a Mirrorban is. Ugyanis kettő is volt belőle...
A Sentinel GTS-re gondolsz akkor az az enyém, de Én se a városba, se máshol nem követtelek vele, mivel azt nem is ismerheted, ugyanis én, mint fentebb is írtam, borászkodtam végig délután... (Logból ellenőrízhető!)
Sentinel GTS Touring lehet maximum amit láthattál, de az nem releváns. De itt ragadnám meg az alkalmat arra is reflektálva, hogy annyira érdekes, hogy Te mindig minden körülmények között "pont" arra jársz amerre épp vagy laborunk van, épp HQ-nk van, vagy épp IC meetingelünk... - szerintem, ha a Chilliard tetején lennénk, lehet véletlenül még akkor is arra tévednél... - és akkor ne tartsunk gyanúsnak, ha épp lefülelünk?

7. Mi alapján lettél elrabolva? Hmmm... - itt nézzük meg józan ésszel az összefüggéseket az elejétől kezdve. Egy motoros hölgy (testi adottságainak köszönhetően feltételezhető) a laborunk körül kószál motorral. (Mi nem tudjuk mid van arra, vagy mid sincs.. - azt tudjuk nekünk mi van, s azt védjük!)
Rá pár órával pedig már a placcunk környékén van egy másik jármű, amiben sikeresen azonosítjuk is a benne ülő személyt, s mivel nő.. noha kevés információ ez önmagában, de feletébb gyanús, hogy a laborok környékén is szintén egy női motoros ólálkodott, így párhuzamot vontunk benne! Fenn áll a tévedés lehetősége? Fent! - Viszont mivel nem engedhetünk meg hibát, s feltételezhetően az Olaszokhoz kötünk (Mi alapján? Emlékezz... - legutóbbi üzletelésünk alkalmával, mikor felfedtem magam neked, akkor kérdeztél az Olaszokról engem, hogy nem-e tudom ki lehetett az a kopasz meg valami csaj aki mostanában az Olaszok körül legyeskedik. Én válaszoltam, hogy nem... - nekünk nem élveznek Ők prioritást, szóval nem érdekelnek az Olaszok.) - az utóbbi időben meg eléggé félrementek az IG eseményeink ténylegesen velük (aminek nem örülök, mert ténylegesen én személyszerint nem foglalkoztam volna velük) így csak a legrosszabbakra tudunk gondolni. S mivel Te megemlítetted a találkozónk alkalmával, hogy Morphine kellene neked... - így meg is volt a terv mi alapján tudunk becserkészni, elvinni... - és kifaggatni! Mint pl: Mit keresel a laborjaink környékén? Mit keresel a placcunk környékén? Milyen kapcsolatban állsz vagy állhatsz az Olaszokkal esetleg? Kihez vagy köthető? Stb-stb....
Durrant is ki a drogokról és a Morphine-ról a hirdetés. Írtál. Innen már minden tiszta volt, egyenes út. A meetingünk alkalmával megbeszéltük a menetét az egésznek. (Ellenőrízhető!)

8. Negyed órát vártál ez igaz, csak sajnos egy admin ügy miatt. Ugyanis Flecsora írtam rá egy járművem miatt, amiben ténylegesen a Morphine volt tárolva, de nem volt kulcsom. (Bár nem volt az szerintem annyi!) FA hiányában nem tudtam vinni Morphine-t, később kaptam csak meg a kulcsom a kocsimhoz. Elnézést a várakoztatásért, ez nem volt tervben.

Azt hiszem jó pár kérdésedre válaszoltam akarva-akaratlanul is, mielőtt ténylegesen a Te pontokba szedett részedhez érek. Igyekszem ígérem ezt már rövidebben megírni!

Tehát a kérdéseid jönnek pontról pontra, pontosabban azokra a válaszaim:

1. Ezt engedjük is el.. - fentebb részleteztem! :)

2. Nem lett kihasználva, billentyű félreütés volt, valamint tegnapi napon (tegnap éjjel) már készült RP a rendszámod megismeréséről így ma már érelmetlen is lett volna! (Mellékelem képen)

3. Itt kikérem magamnak az általánosítást! Légyszíves tartózkodj ettől! Ennyiből mi is vádolhatnánk ilyen általánosítással más szervezeteket, mégsem tesszük. Nem etikus meglátásom szerint, ezért nem is teszem.. - én! Erős kijelentés, hogy nem RP-zünk, a logjaink nem erről tanuskodnak...

4. Talán, mert gyanúsnak tartottunk.. - de erről is leírtam fentebb a lényeget! Tudjuk milyen berkekben mozogsz az üzleteinknek köszönhetően, valamint az olaszokról való érdeklődéseid kapcsán is joggal gondolhatunk köztük és közötted kapcsolatot! Ráadásul mégegyszer leírom: Védett létesítményeink körül mozogtál, nekünk ennyi elég, hogy információt szedjünk ki belőled, ha mutattál volna megfelelő fearRP-t és nem teknősbékáztad volna az elrablóid, meghogy, belül félsz, de nem mutatod úgy ki... - három fegyveres, maszkos, meglett férfival szemben akik elraboltak nőként... - értem. Nem a megölésed volt a cél, hanem az információhoz való jutás, még csak a kínzás sem! Szerintem maga a szituáció adja magát egy nő esetén, de elnézést, ha tévedek!

5. Fentebb leírtam részletesen... :) Balról láttalak lehúzott ablakon szélvédőn át, valamint kifordulást követően míg te egy helyben álltál, lassan közeledtem feléd járművel és végig rajtad volt a szemem....

6. Szintén leírtam.. - nincs konkrét információnk róla, hogy kapcsolatban álltok, de feltételezés elég erős.. - mikor tőlem érdeklődsz nem-e tudom kik vannak rászállva az olaszokra (kopasz és a nő). Gondolhatom nem szívjóságból érdekel a sorsuk...

7. Mi keringünk a HQ-tok körül? :D Jézusom! Azt sem tudjuk hol van a Ti HQ-tok, veled ellentétben aki OOC DC-n küldi a map képet jelölve, hogy itt van a tiétek nem? :D (Ne, kérlek ne válaszolj.. - nem is érdekel a HQ-tok, ha őszinte akarok lenni!)

8. A szerintem-re nem szoktak adni. Én legalábbis nem, csak ami alá van támasztva. Érdekelne ettől függetlenül mire gondolsz, mert nekem fogalmam nincs őszintén. A logjaink tisztán átláthatóak bármely admin számára, hogy mi miből adódott. Ok és okozat!

9. NEM! Szó nem lehet róla! Mégegyszer leírom, nem a megölésed volt a cél, s végképp NEM CK! Viszont a fearRP teljes mértékben hanyag volt, ami vonhatta maga után a karaktered lelövését, kivonva ezáltal az adott IC szálból csak! (Megerősítést kértünk erre, érdeklődést pontosabban előtte!)

10. Most mondanám, hogy értem a kérdést... - de akkor hazudnék! Mit honnan tudtunk és milyen heliből? Öhhhmm....... - Azt, hogy valahova tartozol, az fix! Üzleteltünk, bár úgy látszik neked ez nincs meg, mikor másod magaddal jöttél először ugye... maszkban a társad (felettesed) és egy aki a furgonba volt (de erről nem tudhatunk, nincs röntgen szemünk). Viszont mivel nagyobb mennyiségű kábszert vetettek, nyilván nem otthoni fogyasztásra hanem piacra, valamint előállítással is foglalkoztok (moprhine, herkára..) így talán innen???! Viszont a helis dologra és a helyetekre továbbra is tartom, hogy nem tudom mire gondolsz, ne haragudj érte! Most sem tudjuk a helyed, helivel meg végképp nem nézett Téged senki. (ált. az én helim van használva, de az napok óta a dokkoknál pihen a helipadoknál...)

11. Más nevében erre nem válaszolhatok. Én a sajátomat leírtam.. - majd miután meggyőzödtem róla kivagy, s ezt tudattam a társaimmal elhajtottam pár másodperc várakozást követően. Nem láttam feletted kék jelölést, hogy írnál. (Csak OOC-t előtte, ami mehetett volna ténylegesen DO-ba is!)

12. Legmélyebb tisztelettel: Tudom, most sértve érzed magad.. - és mint úgy általában mindig ezért születnek javarészt ezek a PK-k, de még hányszor kérdezed meg és írjam le mindazt ammit már oly sokszor Te is, s jómagam is megtettem, leírtam? Elnézést kérek mindenkitől, de százegyedszer nem fogom leírni magam ismételve.

Zárszó: Tudom kellemetlen és hálátlan ez a szituáció amibe kerültél, de nem az volt a célunk, hogy a játékélményed romboljuk. Viszont az, hogy gyanús módon fel-fel tűnsz akaratlanul is tegyük fel a látószögünkben olyan kényes helyeken ahol nem szívesen látunk, majd alapos és megfelelő IC-ket/RP-ket követően felhelyezünk egy listára, hogy minél több információt megtudjunk tőled.. - de csak beszólásokat kapunk, meg belső félelmet.. - hát... nem vagyunk se gondolatolvasók, se mentalisták sem, hogy tudjuk mi játszódik le benned, ha nem mutatod. Az, hogy pedig feleselsz is, beszólogatva.. - nem hinném helytálló lenne. Ezt nem azért írom, hogy abban reménykedjek rád is rád förmedjen bárki, nem.. - csak azt, hogy lásd az érveimet követően, hogy milyen vékony pellengén táncol olykor az ember egy egy eseményt követően, hogy egy rossz vagy rossznak tűnő lépést követően itt találja magát.
Az OOC beszélgetéseitekbe nem akarok belefolyni, ahhoz közöm nincs! Ti régebb óta ismeritek egymást, mint mi ketten egymást... - az, hogy milyen aspektusba csináljátok attól én elhatárlódok!

Már osztottak meg képeket... szóval én csak ezekkel egészíteném ki. Valamint, ha szükséges akkor a társamnak elvileg videója is van ahol látszódik az ablakom letekert állapotban!
Kívánok eredményes bírálatot az adminoknak, s Kiara aka Altos számodra pedig elnézést, ha bármelyik sorom sértőnak hatott volna Rád.. - hidd el, részemről nincs tüske! Remélem részedről sem marad!
Akkor pontról pontra megyek átlátható legyen.
1, Valóban 2x üzleteltünk mert a másodiknál volt a bugos hang amit jeleztem feléd DC is ezt elfelejtettem már nem most volt az eset.

2, Nekünk ott a Hq-nk, garázsunk, laborunk, ültetvényesünk. Ott akkor azért jártam mert volt dolgom és gondolom te is be látod okkal figyeltem rátok ahogy ti is rám. IC továbbra se tudom hol van nektek a dolgaitok. Ki emelek egy mondatot tőled.
- aki körbe-körbe kőröz, akkor nem fogjuk behívni egy kávéra, hanem annak érdekében, hogy megtudjuk mi járatban ténykedik arra, követni fogjuk.. - és ez csak a legkevesebb, de, ha erőszakasabban lépünk fel, akkor hasonlóra számíthatunk, mint ez most, itt. Ezért elengedtük a témát.
Akkor jól értem bárki arra jár akkor ti elraboljátok és megölitek minden utána járás nélkül mert arra járt és ti maffiát rpztek? Logikus akkor mi is vadászunk le titeket amikor a laborba mentek? Mert a hq-nk mellett mentek el? Gondolom ti se örülnétek neki.

3, Házamtol Vespucci-ig sajnos az a legrövidebb út és a PD által kevésbé használt út ami ott megy el a hq-tok felé. Nem fogok a másik irányba menni amerre a PD járkál és sokszor még arra is trafizik. Nem 1x lehetett látni, hogy az autómosó / strip bár környékén végezte a dolgát ami a másik útvonal amin el tudok jutni a házamtol a eladó pontig. De haza érek ezt be jelölőm térképen látható legyen mert arra járók. De itt is az a érzésem van arra senki nem járhat mert az a ti Hq-tok előtt megy el és az a tiétek és ha elmegy arra bárki megölitek mert gyanús.

4, Nem tudom ti voltatok csak feltételezés a 3 Sentinel GTS és a Arbitterek miatt amik a környéket jártak azután, hogy ti
,,felismertek,, így gondolom ti voltatok.

5, Fent le írtad le volt húzva az ablakod ha jól olvastam ez nálam nem volt. Így azért se értettem. Sajnos videóm nincs róla így bizonyítani se tudom így el is hiszem így volt. De erről van bármi videó / kép elfogadom.

6, Fent még is le lett írva morphium vételel állítottok csapdát mivel az kell az olaszoknak. Másrészt az olasz frakitól független. Irish pub kocsmáros csajjal beszéltem ha jól rémlik az esetet ami ott történt. Ez a kopasz és csaj ott jelent meg. Szóval ez mindentől független. Továbbra is azt látom kb semminek nem lett utánna járva tőletek.

7, Attól válaszolok. Major be írja DC-re fejezzem be mert pk-t nyittok rám. Amit nem értek mért. Majd le folyt egy beszélgetés mert állítólag én tudom hol vannak a dolgaitok és feltételezem arra gondoltátok ki lett mgzve. Ekkor kérdeztem meg tőle a dolgokat. Képet csatoltam neki mert nem értette a dolgokat. Gondolom képet küldött róla mit írtam nem csak véletlenül rosszul idézet. De csatolom a képet. Amin állítólag ki jelentem tudom hol a hq-tok mert a gondolom szó biztos azt jelenti, hogy tudom is. Mert szerintem ez erős, hogy tudom hol a hq-tok. Videóban a motoros jelenetnél látható hol van mindenünk ezért is gondoltam azt nézegetitek ketten a kocsiból.

8, Itt az ooc dolgokra gondolva. Amit le is írtam, honnan tudjátok vagyok e valakivel és dolgozók e valakinek. Amikor megöltek ekkor elhangzottak ezek a kérdések. Továbbá itt is azért érzem az olaszos szálból olyan dolgok fel vannak használva amiről semmit nem tudhattok. ,,olaszoknak kell morphium és ezért lett azzal csapda állítva" motoron zárt ruhában és takaró felszerelésben. Mint a videóban is látszik meg is az jött le az én vagyok. Mért is? Mert ott volt a név a karakterem felett? Vagy csak mert fekete és én voltam fent a szeron mint fekete nő egy több milliós városban?

9, Nem akartatok megölni? Még is meg lett téve. Gondolom nem véletlen lett meghúzva az a ravasz. Ott a videó is az elrablásról. Karakteremnek járt a szájja, számított rá és fel volt készülve jönni fogtok. Egy gettós fekától aki a bűn városában a szegény részén él és több ember hal meg a környéken és többször hall / lát lövöldözést és már támadtak meg az nem fog sírva könyörögni, hogy ne bántsák. Végig próbálta kimagyarázni a dolgokat majd le lett kussoltatva és be is fogta. Még nem szoktatok neki nem is beszélt. Majd lett egy /do intézve felé amire egy hosszú választ is kaptatok.

Másik videóban is látszik 0 összhang nem volt nálatok. IC kérdezek az elrablásról elején semmi válasz. 3x kérdezek rá valamire és offolva vagyok. IC a kocsiban kommunikáltok vagyis próbáltok egymással de még az se megy. Majd gondolom ment a DC infó és megtörtént a esemény. Elrablók videó első részében ott van mért gondolom így. De ha nincs meg a jelenet haza érek és kívánom külön a jelenetet és csatolom.

10, Nem volt heli akkor itt gondolom megint kamu történik vagy félre informálás nem tudom eldönteni. Mert te mint fraki leader másképp mondod mint a társaid de lehet csak nekem jön le így. Ezt ne vedd minősítésnek. Nem úgy mint a társad tette a pk-ban. De IC ti mondtátok helivel követtetek. Igen nagy mennyiségű drogot vettünk. Mivel eladtuk. Ment az olaszoknak és npc-nek is. De itt még továbbra se értem mert vagyunk össze kötve az olaszokkal mivel függetlenek vagyunk tőlük mivel más fraki. Bár a karakterem nem olasz nem tudom fel és tűnt. De az se rémlik /do-ban meg lett volna kérdezve az akcentussa. Bár olasz akcentusa csak Ádám és Évától lehetne. Mivel Mexikói és néger keverék.

Ezt a helis dolgot majd otthon csatolom mert nincs a telomon a log de ha a bíráló felek csatolják azt megköszönöm. De ha nem 16:00 felé érek haza és csatolom.

11, A videókba ott van minden és az is hiába kérdezek tőletek kb le vagyok szarva és mintha csak az lenne faszom végezzük ki mert nincs kedvem rpzni és zárjuk le minél hamarabb. 2-3x kellett megkérdezem melyik kocsiba üljek be mivel feltételeztem darkwebes rablás van. Mivel IC is jeleztem Fater karakterének tegnap óta követve vagyok majd nektek is IC számítok rá. Így az átverés / rablásra is számítottam. De bele mentem be legyen az mondva mg mert Major írt DC és társai. Meg amúgy is érdekelt tényleg átverés vagy egy üzlet és egy RP szál alakul ki.

12, Nem érzem magam megsértve. Az kevés hozzá. De ez nyomozás? 2x üzleteltünk és egyszer rendesen nem is láttátok. Itt gondolva a tetó stb-re. Vagy az a nyomozás, hogy full takaró ruhában fel lettem ismerve motoron. Mert vékony testalkat majd 1-2 órára rá láttok kocsiba más ruhába és más járművel. Ebbe mi a nyomozás? Ráadásul motoron meg rendszám se volt.

Ezt a kettő hozzá szólásod meg olvasd azt rendesen mert egyikbe ütöd a másikat.

Kérdésem lenne a következő.

1, Mii volt a beszólás? Az hogy teknőcnek lettek nevezve az olaszok? Egy kamu történetben. Itt a kamu az elrablás volt.
2, Külsőre ne várd el egy olyan embertől aki gyerek kora óta a bűn városának a szegény részén a bűnök pöcegödrében él és tudja miket vállal a nyomozással amivel fel van szerelve és számít is rá és fel van készülve.

3, 2-s pontban meg van kérdezve az editor. De milyen furcsa oda áll a kocsimhoz és amikor hátat fordít pont benyomodik az a gomb amire az editor van bindelve. Gondolom itt is az volt nem egy elfekvő gombra van bindelve hanem olyanra amit minden nap használ vagy közel van hozzá és azért nyomódik be ilyen furcsán egy adott IC helyzetben. Milyen véletlen.

Meg ez a bindelés is eléggé furcsa. Példa mért látom furcsának. PD bindeliva hosszú rp-t a félre állításra / bemutatkozásra ami hosszú tudd lenni ha elmondja a nevét, rendfokozatot, jelvény számot. Erre azt mondom oké. Civilek / illegálosok bindjei általában. Motorosok color és /ex ha hosszabb mint amit az IC chat enged mert ha bindelve van többet ki jelez.

De az oroszoknál van egy ember aki a per jellel együtt 7db karaktert be bindel egy olyan gombra ami véletlen pont akkor nyomódik be. Mert azért 7db karaktert sokáig tart leírni. Látom benne a logikát mert kell be bindelni.

4, Akkor továbbra is jól értem semmi nyomozás nincs arról ki fia, borja a karakterem. Csak 2x üzletelt a fraki pár tagjával, motoron zárt ruhában fel lett ismerve és egyszer a hq-nál nálatok majd a ócskásnál az editoros esetnél és az elrablásnál. Ez volt a nagy nyomozás amit végeztetek. Majd ez alapján és az elrablásnál történő dolgok miatt lettem megölve. Jól értem?

5, Ezzel a mennyiségű nyomozással amit végeztetek és az a minimális IC ami volt / megengedettek a megölésem előtt szerinted az elegendő volt mind arra, hogy meg megyek ölve. Itt az érdekel elég adat volt e a nyomozás során.

6, Ami rp-t küldtél Anastasia felől az a kocka banki eset. Amit fel se hoztam egy szóval se. De látszik is este volt nem nappal mint a zacisnál vagy ócskásnál ki minek hívja.

7, valamelyik pontban kérdezted vagy írtad a Mirror parki esetet. Nosh mint írtam üzemanyagot kerestem (prémiumot) de végig jártam a várost és nem találtam. Erről IC is van a kedves PDsel aki szintén nem talált üzemanyagot gondolom ő is prémiumot keresett a kocsiba. Pluszban van ott egy IC szál a mellett lévő utcában. Ahol egy fekete Arbitter állt akiről infót szedek mivel feltételezem, hogy az a fekete Arbitter aki tegnap követett és az incidens esetén előtt is. Meg az olaszok miatt is fűződik oda RP szálam de az nem tartozik rátok. És mivel ott mentem el eléggé feltűnő volt a kis csoportosulás amit még lett figyelve. Itt térnek ki arra ne az legyen mondva mg. Egyik kocsitók talán irl a Nissan Silvia vagy Nissan Skyline r34 el jött onnan és ment a hídon a dohány bolt felé. Többiek ott maradtak majd az egyik Sentinel meg pont behajt abba az utcába ahol a megfigyelt Arbitter áll / állt. Erről, hogy hol az Arbitter és a megfigyelt ház rp és kép is van. Viszont már log nincs mivel nem mai eset amikor történtek a kép készítése. Az meg, hogy nap mint nap eltekintek oda párszor hát istenem ilyen ez a megfigyelés nálam ez több napig tart elég infóm legyen egy adott emberről. Nem csak le kövöm mert arra járt.

Erre a pontodra is reflektálok.

Semmiféle általánosítás nem történik. Csak vissza kell nézni a Pk-t amik az oroszok ellen van. Nálatok mindig szinkron másnak meg nem az ahogy a videóban is látszódik. Érdekes... Az nem lehet, hogy a kocsi hitboxa nagyobb mint a modell?

Következő dolog amire reflektálok.

4. Talán, mert gyanúsnak tartottunk.. - de erről is leírtam fentebb a lényeget! Tudjuk milyen berkekben mozogsz az üzleteinknek köszönhetően, valamint az olaszokról való érdeklődéseid kapcsán is joggal gondolhatunk köztük és közötted kapcsolatot! Ráadásul mégegyszer leírom: Védett létesítményeink körül mozogtál,

-Tudjátok milyen berkekben mozogsz?

Itt az olaszokkal való infó átadásra gondolsz. Vagy a motorosokkal való üzlet amikor ,, morphium kaptam" ( ez is biztos az olaszoknak kell ahogy le lett írva.) Vagy a másik amikor mellényt adtam el nekik. Vagy mégis mire gondolsz ki fejtenéd . Mert több illegalis üzlet nem volt. Ami nem veletek történt az a kettő drog vétel.

-Üzleteinkben köszönhetően?

Itt a mi kettő üzletünkre gondolsz vagy a ti üzleteitekre?

Ezt ki fejtenéd kérlek. Mert számomra ez furcsa és el se tudom képzelni mire gondolsz ezek alatt.

Kérdésem erre is lenne.

Most te / ti melyik szállból szeretnétek ki vonni? Az egész orosz szállból ami lassan 3 hete tart. Több frakit is bele vonva és több ember is.( bíráló felek kérésére ez a több frakit fel lesz fedve). Vagy abból a szállból ami ment a kis cica kergetőzés a Hq-nk körüli majd az sms váltás és a ,, felismerés" majd elrablás és megölése végi történő dolog. ( Röviden az a két nap ami volt)

Mert itt most nem egy embernek és egy fraki felé kell találni a karakterem mért felejt el 3 hét eseményt és csak is kizárólag az Oroszokról.

Remélem mindent ki fejtettem és nem maradt ki semmi.

Képeket csatolok amit tudtam munkából. Amit nem tudok azt otthon fogom 16:00 de a videókban szerepel minden. Meg lehet nézni bárkinek mert hozzá férhető. Ha nem jelezzétek.

UI: köszönöm a privát üzeneteket kacagok rajta. ( Ez a szereplő nem szerepel a pk-ban de privátba kifejtette tetszését és, hogy résztvevő szeretne lenni.)

Mellékletek

• Screenshot_2026-08-11-06-33-54-040_com.discord.jpg
    Screenshot_2026-08-11-06-33-54-040_com.discord.jpg
    619.8 KB · Megtekintések: 15
  • Screenshot_2026-08-11-08-03-04-781_com.discord.jpg
    Screenshot_2026-08-11-08-03-04-781_com.discord.jpg
    314.9 KB · Megtekintések: 15
  • Screenshot_2026-08-11-08-02-55-850_com.discord.jpg
    Screenshot_2026-08-11-08-02-55-850_com.discord.jpg
    322.9 KB · Megtekintések: 15
Utoljára szerkesztve:

majorka_official

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Itt van egy olyan mondat amire tegnap nem reflektáltam.
Mikor én visszataboltam akkor láttam hogy te ott vagy mellettem, amit nem is értettem hogy miért, mert semmi ráutaló magatartást nem tettem, csak egyszer-kétszer elgurultam nem közvetlen mellettetek. Még ócskásnál voltunk végig ott köröztél és figyeltél. Sajnos itt nem biztos lesz videó a crash miatt de haza érek akkor csatolom ha van. Mert ez az állítás se fedi a valóságot teljesen.
Valamint pont azért álltam meg olyan messze hogy ne legyek bevonva az RPbe, mivel el is mentem a géptől pár pillanatra mivel macskáztam.
Az hogy nincsen rám írva hogy afkolok sajnálom, meg persze azt is hogy nincsen század másodpernyi reflexem hogy megálljak mikor elkezdesz írni.

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:149
-
.

3, 2-s pontban meg van kérdezve az editor. De milyen furcsa oda áll a kocsimhoz és amikor hátat fordít pont benyomodik az a gomb amire az editor van bindelve. Gondolom itt is az volt nem egy elfekvő gombra van bindelve hanem olyanra amit minden nap használ vagy közel van hozzá és azért nyomódik be ilyen furcsán egy adott IC helyzetben. Milyen véletlen.

Meg ez a bindelés is eléggé furcsa. Példa mért látom furcsának. PD bindeliva hosszú rp-t a félre állításra / bemutatkozásra ami hosszú tudd lenni ha elmondja a nevét, rendfokozatot, jelvény számot. Erre azt mondom oké. Civilek / illegálosok bindjei általában. Motorosok color és /ex ha hosszabb mint amit az IC chat enged mert ha bindelve van többet ki jelez.
Elnézést kérek előre a Bíráló admin részére, utolsó megjegyzésem..

Ne player mondja meg másik playernek mit bindelhet és mit nem.. vannak néhány bindem ami Pd időszakból maradt meg és szándékosan nem töröltem mindenki másképp gondolkodik és általában van olyan mikor több időt fektetek fénykép készitésre saját karakter részére . Vagy élményképek miatt ((Felszólítás egyebek természetesen törlésre kerültek. ))

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Khira Love
Elnézést kérek előre a Bíráló admin részére, utolsó megjegyzésem..

Ne player mondja meg másik playernek mit bindelhet és mit nem.. vannak néhány bindem ami Pd időszakból maradt meg és szándékosan nem töröltem mindenki másképp gondolkodik és általában van olyan mikor több időt fektetek fénykép készitésre saját karakter részére . Vagy élményképek miatt ((Felszólítás egyebek természetesen törlésre kerültek. ))
Nem is akartam megszabni csak ahogy kifejtem furcsa és érdekes, hogy 7db karakterre bindelve van. Főleg egy egyszerű parancs.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Köszönjük mindenkinek a hozzászólásokat. A mai nap folyamán igyekszünk minden az esettel kapcsolatos szerverlogot átnézni, a hozzászólásokkal együtt, és felállítani egy képet magunknak a kialakult helyzetről.

Ha szükségünk lesz információra egy-egy érintett játékostól, akkor itt vagy DC-n keresni fogjuk.

ui.: @Altos123 ez továbbra sem egy instagram poszt, hogy chateljetek.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

Köszönjük a türelmet mindenkitől.

Jó pár pontot fogok érinteni a felsorakoztatott vádakból, viszont azokat nem sorrendben és nem is feltétlen mindent.

1. Több napnyi szerver logot is átnéztünk az esettel kapcsolatban és a logok alapján az MG vádját teljes mértékben ki is zárhatjuk.

2. Az ütközésre felhozott vád miszerint nem akarnak RP-zni és szinkronra hivatkoznak az ebben az esetben ténylegesen szinkron okozta ütközést tükröz (lásd a másik szemszögéből készült videó).

3. A sötétített üvegre szintén érkezett válasz - amiről még RP is történt, hogy hol néz be és veszi szemügyre a járműben ülő karaktert.

4. Hogy épp ki milyen parancsot bindel be magának (editor vagy bármi) egyáltalán nem releváns, addig amíg nem RP sorok bindjeiről beszélünk.

5. Az olaszokkal valószínűleg úgy kötnek össze, mint mindenki más, mert akárhány szituációt láttunk mi is vagy épp tapasztaltunk az első 10 percben előjött részedről, hogy ilyen-olyan olaszokról ki mit tud. Saját magad kevered bele ilyen helyzetekbe. Az, hogy akarva vagy akaratlanul, az már a Te dolgod.

6. Attól, hogy a karaktered a gettóban él még ugyanúgy kötelező fearRP-t mutatnia, főleg olyan helyzetben ahol több fegyveressel állsz szemben. Hidd el, hogy RL egy ilyen szituációban a legkeményebb formák 90%-ban ugyanúgy mutatnak félelmet. Az ott léted nem mentesíthet ez alól, hacsak nem egy átlagostól eltérő karakterre kaptál engedélyt.

7. Nem CK-nak szánták, hiszen nem volt benyújtva CK kérelem a részükről ellened. A lelövésed pusztán azért történt, mert a fearRP-t elhanyagoltad és a szabályzat szerint meg is tehetik.

8. OOC dolgokkal vádolod őket, holott a mellékelt képek alapján Te jársz rájuk DC-n, hogy "ha jól gondolod ez meg az a HQ-juk", stb. Ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, mert nem is értjük konkrétan itt az elképzelést részedről.

9. Hogy nem várják meg az RP-det ott nagy eséllyel közrejátszhat az is, hogy nem látják a szövegbuborékot, hogy szeretnél egyáltalán mondani valamit.

Most pedig úgy összességében a mi meglátásunk Henzóval a dolgokat érintően.

Azt vettük észre ebben a panaszban, hogy itt leginkább a paranoia az ami felütötte a fejét és megpróbálsz belekapaszkodni mindenbe amibe csak lehet, viszont mindenre van kézzelfogható és ésszerű magyarázat. Meglátsz valakit és azt hiszed megfigyelnek, követnek, leskelődnek rá az árnyékból. Olyan helyen van a HQ-tok, amitől nem messze ott egy szerelőtelep, az airsoft, a fegyverraktár, kamionos telepek, bontó, stb. Ez jó pár olyan hely, ahova többen is járnak napi szinten.

Az elmúlt PK-k sorozata után tényleg azt lehet mondani, hogy a vádolt frakció (vagy annak a tagjai) tényleg a lehető legjobban próbálnak odafigyelni arra, hogy betartsák a szabályokat, RP alapon kezeljenek mindent, logokat / képeket / videókat mentsenek vissza - pont ezek az esetek végett.

Arról nem beszélve, hogy a mostani karaktered pedig nagy vonalakban ugyanúgy játszod, mint az előzőt.

A fentiek értelmében a felhozott vádak nem állják meg a helyüket, így az ellenük nyitott panaszkönyv jogtalan.

Azonban! Tekintettel arra, hogy fearRP-t nem mutattál és már nem az első ilyen esetről (amit az UCP-d is alá tud támasztani) van szó, ezért 90 perc AJ-t fogunk adni és a karaktered le kell cserélned. Nem csak a nevét, hanem egy új tulajdonságokkal felruházott karaktert kell hoznod.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó