Legutóbbi tevékenység

• Whitey
    Whitey reagált adrake témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Yavuz Demir « Hiba megnevezése » Illegál quest – jármű spawn location bug...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Bányászat..
    Rá húztam heroin nélkül 1 órát a bányába. Crasheltem v8 miatt és utána is megmaradt a csákányom és nem adta fel a üzenetet, hogy...
  • A
    Régebben nekem is volt ilyen. Akkor a mostani GoldCar East 5/12-s használ autó kereskedés melletti parkolóházba rakta. Ahonnan szintén...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Bányászat., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Bányászat. « Hiba bővebb...
  • adrake
    adrake reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A mód készítője tisztában van ezekkel a bugokkal, de egyelőre még nem jutott ideje a javításra. Ha lesz elérhető javítás, akkor...
  • adrake
    adrake létrehozott egy témát Illegál quest jármű spawn location bug, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Yavuz Demir « Hiba megnevezése » Illegál quest – jármű spawn location bug...
    • 1776030195402.png
  • valakimostmar
    Mellékesen, szimpla kíváncsiságból, ha nem nagy kérés szeretném hogy aki csak nyom egy vote-ot (ha fel ha le) hogy írja le a meg látását...
  • Blunt.
    Blunt. reagált meister témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    update: 4. alkalommal pontosan ugyanez történt
  • meister
    update: 4. alkalommal pontosan ugyanez történt

Kinézet személyre szabása

Top Alsó