Legutóbbi tevékenység

• KrityaHUN
    KrityaHUN reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Karakter neve : Nina Lopez Melyik díjra jelölöd : Drámakirálya / Királynője Indoklás : Szerintem aki ismeri a személyt, az tudja, hogy...
  • Z
    Zsoci létrehozott egy témát Elfogadva zsoci Dc ub, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): _zso. Miért/Kitől kaptad a szankciót: bann miatt kaptam és nem tudom kitől Tiltás időpontja(kb)...
  • Łordy
    Łordy reagált Cartel témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Frakció neve: LSSD [Fater vezetésével annó] Melyik díjra jelölöd: Az év Frakciója Indoklás: aki találkozott az akkori csapattal azok...
  • Łordy
    Łordy reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Csapattag neve: 𝓕𝓪𝓽𝓮𝓻 Melyik díjra jelölöd: Az év adminisztrátora Indoklás: Aki ismeri azt tudja hogy milyen de kiemelek párat...
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Elutasítva HappyFire támogatás igénylése., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Evelyn Sergeant Születési helye, ideje: - Los Santos...
  • Simoon
    Simoon reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia @balint5768 Faterrel kielemztük az ügyet és a rendelkezésre álló bizonyítékokat. Te ugyebár lőtt sérülést RP-ztél amikor...
  • Relay
    Relay reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia @balint5768 Faterrel kielemztük az ügyet és a rendelkezésre álló bizonyítékokat. Te ugyebár lőtt sérülést RP-ztél amikor...
  • Kalmarka
    Kalmarka reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Karakter neve: Sykes Dae Everly Melyik díjra jelölöd: Az év legszerencsétlenebb karaktere Indoklás: 3 éve keresi a Type1-et. ((De már...
  • Mmark94
    Mmark94 reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Morningstar
    Morningstar reagált Cartel témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Frakció neve: LSSD [Fater vezetésével annó] Melyik díjra jelölöd: Az év Frakciója Indoklás: aki találkozott az akkori csapattal azok...
  • Jumi
    Jumi reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Sutyek
    Sutyek reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • toeszli
    toeszli reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Morningstar
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Sutyek témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Én vagyok FD-s a történetben. FD-ről elhívott a lakásához, ahol kérte, hogy lássam el. A szabályzat szerint lőtt sérülést...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó