Legutóbbi tevékenység

• bocskeib
    bocskeib reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Csapattag neve: 𝓕𝓪𝓽𝓮𝓻 Melyik díjra jelölöd: Az év adminisztrátora Indoklás: Aki ismeri azt tudja hogy milyen de kiemelek párat...
  • bocskeib
    bocskeib reagált Cartel témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Frakció neve: LSSD [Fater vezetésével annó] Melyik díjra jelölöd: Az év Frakciója Indoklás: aki találkozott az akkori csapattal azok...
  • B
    Balito reagált Sutyek témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Én vagyok FD-s a történetben. FD-ről elhívott a lakásához, ahol kérte, hogy lássam el. A szabályzat szerint lőtt sérülést...
  • toeszli
    toeszli reagált Sutyek témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Én vagyok FD-s a történetben. FD-ről elhívott a lakásához, ahol kérte, hogy lássam el. A szabályzat szerint lőtt sérülést...
  • Sutyek
  • Han
    Han reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kövi patchel javítva.
  • Tukan
    Tukan reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Kicsit mg-s a távcső.....
  • Tukan
    Tukan reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az ötletben említett hőérzékelős távcső ugyanúgy az illegál számára is elérhető (fémdetektorozásból szerezhető, majd rácraftolható a...
  • Simoon
    Simoon reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Az ötletben említett hőérzékelős távcső ugyanúgy az illegál számára is elérhető (fémdetektorozásból szerezhető, majd rácraftolható a...
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » Hőtávcső kivétele. Az alábbi videókban...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Fatelep hiba., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Bugoló gyümölcs.« Hiba...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Simoon
    Simoon reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó