Joseph Parker unban kérelme - Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

molnarbence00

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Joseph Parker
unban.png

Név:Joseph Parker
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: DM
Tiltás időpontja: 2022.06.25.
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez volt a második.
Miért kérsz unbant: Szeretnék a szerveren játszani, sok időt és pénzt öltem bele és nem szeretném csak úgy ott hagyni.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Jobban oda figyelnék a szabályok betartására.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: 50-50%-ban érzem jogosnak, és nem jogosnak. Szerintem lehetett volna ezért a "DM"-ért kapni egy nagyobb jail-t is. Viszont elfogadom a ban-t is.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,173
-
Szia @molnarbence00,

Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy megérdemelted a bant, tekintve, hogy milyen UCP-d van és voltál már egyéb okok miatt bannolva a szerverről.

Kifejted, hogy min változtatnál azon kívül, hogy oda figyelnél a szabályok betartására, ami alap dolognak kellene, hogy legyen?

molnarbence00

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Joseph Parker
Változtatnék a hozzáállásomon, több rp-t vinnék a dolgokba mivel sajnos az utóbbi időben már egyáltalán nem volt rám példa. Úgy viselkednék ahogy egy RP szerverhez illő lenne. Kerülném a fölösleges konfliktusokat ooc.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,173
-
90 perc jail fejében és utolsó eséllyel visszajöhetsz a szerverre, ami azt jelenti, hogy a legkisebb szabálytalanság esetén visszakerül rád a kitiltás és nem oldjuk fel többé. Ennek függvényében elfogadod?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó