Szép estét Mindenkinek!
Szeretnék sorra menni az ellenem/ellenünk felsorakoztatott "vádpontokon" a lehető legátláthatóbb módon ezzel megkönnyítve a bíráló adminok megfelelő döntéshozatalát!
1. Elmondásod szerint egy alkalommal üzleteltél velem, IC nem is ismersz. Pontosítanálak... -
KETTŐ ALKALOMMAL találkoztunk, üzleteltünk.
Első alkalom: Melyet beküldtél képeken a PostOP raktárnál.. - igen! Itt teljes arc és - testfedésbe volt karakterem. Nem volt azonosítható! Többed magaddal jöttél!
Második alkalom: Polina-n keresztül (Cyber ki bannolva lett) jött létre az üzlet! Itt már szimpla ingben voltam, tetoválásaim látszódtak.. - amit Te OOC meg is jegyeztél, hogy ez aztán a takarás, vagy valami hasonló...

Mire Én mondtam, direkt ez a cél.. - minél többet üzletelünk, s látom meg benned a tutit, úgy fogom én is felfedni a kilétem előtted! A beszélgetésünk IC olyan mederbe sodródott, aminek köszönhetően ennek a találkozónak a végén
LEVETTEM A MASZKOT MAGAMRÓL, EZZEL FELFEDVE KILÉTEM ELŐTTED! - Szintén a PostOP-nál találkoztunk!
Tehát
nem állja meg a helyét, hogy nem ismersz engem IC! Nevemet nem, de kinézetem, jellegzetes tetoválásaim, stb igen!
Én felismerhetlek?
Teljes mértékben! Egyszer sem voltál egyik alkalommal se maszkban!
2. HQ-nál megláttál egy kocsit amiben én ültem? Speciel azt sem tudom se IC, se OOC (veled ellentétben) még most sem, hogy hol van a Te HQ-d?!
Nekünk olyan létesítményeink vannak azon a környéken amiket napi szinten látogatunk, elintézzük a dolgainkat és távozunk onnan. Természetesen, ha meglátunk egy személyt ott.. - aki körbe-körbe kőröz, akkor nem fogjuk behívni egy kávéra, hanem annak érdekében, hogy megtudjuk mi járatban ténykedik arra, követni fogjuk.. - és ez csak a legkevesebb, de, ha erőszakasabban lépünk fel, akkor hasonlóra számíthatunk, mint ez most, itt. Ezért elengedtük a témát.
3. Elmentél drogot eladni a Vespucci-ra, ahova történetesen a HQ-nk előtt vezetett az utad. Ezzel gond nincs is, szabadon járható, persze. Viszont a délutáni "incidensből" okulva fokozott figyelmet szenteltünk a létesítményeink körül, gyanúsnak tartottuk az ott közlekedésed.. - ezért is tapadtunk rád, egészen lekísérve a dokkokig. Itt jegyezném meg, mi csak beakartunk amúgy menni a HQ-ra, de nyilván nem fogunk bemenni csak úgy, mikor egy autós kószál arra értelemszerűen, ezért mentünk utánad, majd a lenti kereszteződésnél le is válltunk rólad!
Kerülő útnak visszamentünk, átnézni a sikátorokat nincs-e más a környéken?! Ekkor, ahol a kereskedő/felvásárló NPC állni szokott sikátorból hajtottam ki... - ahol Te tőlünk balra ott voltál ismét álló gépjárművel. Azt, hogy Te SMS-ezel vagy sem, nem tisztem eldönteni, rálátásom nincs! Mit ad a szituáció?
Gyanakvást!
Az én oldalamon az ablak (bal) le is volt engedve, így szabadon láttam Rád a szélvédődőn keresztől! Ezután kihajtottam szép lassan... - majd melletted szinte megálltam.
Ekkor jött Tőled az OOC (képek lesznek mellékelve), hogy "sötétítve vannak az abalakok csak bugos". Társam akkor írt neked, hogy OOC OFF. (Mivel ezt do-ba is lehetett volna végülis!)
Én egyetlen OOC sort írtam neked: "az elülső szélvédő is?" Mire Te válaszoltál: Nope! - Na ekkor me-vel rp-ztem, hogy alaposan szemügyre veszlek ahogy szinte nullával feléd haladunk és megállok, majd IC a társaimnak meg is jegyeztem, hogy felismertem a csajt, ezzel üzleteltünk műltkor! Logok visszanézhetőek...

Tehát ismételten
nem állja meg a helyét, hogy nem volt adott a szög a belátáshoz, valamint még az ablakom is letekert állapotban volt!
4. Nem jártunk Davisben és a házadnál sem! Logokból látható a továbbiakban Cayo szigetére mentünk elengedve egyelőre aznapra a témát!
5. Mai események nyomozási része: Eleinte fent sem volt szerveren, amikor pedig feljöttem akkor a borászatommal voltam elfoglalva, így sok rálátásom nincs az ottani történésekre!
System elmondása szerint bindelve van neki az editor és rányomott véletlen, pedig csak nyomkövetőt szeretett volna rárakni. Telefonnal, se semmivel sem készült fénykép az adott szituációban a rendszámodról, mivel előtte éjjel... erpével ez már megtörtént és tudjuk! (Mellékeljük!)
6. Az Arbieter GT Custom amivel el lettél rabolva, nem az amire gondolsz Te... - ugyanis az az Arbieter egy olyan társunkké volt, aki frissen feljött a szerverre és úgy hívtuk oda segítség gyanánt! Ez egy ezüstösebb kocsi... - míg a másik egy fekete volt ugyebár. Igen, a Mirrorban is. Ugyanis kettő is volt belőle...
A Sentinel GTS-re gondolsz akkor az az enyém, de Én se a városba, se máshol nem követtelek vele, mivel azt nem is ismerheted, ugyanis én, mint fentebb is írtam, borászkodtam végig délután... (Logból ellenőrízhető!)
Sentinel GTS Touring lehet maximum amit láthattál, de az nem releváns. De itt ragadnám meg az alkalmat arra is reflektálva, hogy annyira érdekes, hogy Te mindig minden körülmények között "pont" arra jársz amerre épp vagy laborunk van, épp HQ-nk van, vagy épp IC meetingelünk... - szerintem, ha a Chilliard tetején lennénk, lehet véletlenül még akkor is arra tévednél... - és akkor ne tartsunk gyanúsnak, ha épp lefülelünk?
7. Mi alapján lettél elrabolva? Hmmm... - itt nézzük meg józan ésszel az összefüggéseket az elejétől kezdve. Egy motoros hölgy (testi adottságainak köszönhetően feltételezhető) a laborunk körül kószál motorral. (Mi nem tudjuk mid van arra, vagy mid sincs.. - azt tudjuk nekünk mi van, s azt védjük!)
Rá pár órával pedig már a placcunk környékén van egy másik jármű, amiben sikeresen azonosítjuk is a benne ülő személyt, s mivel nő.. noha kevés információ ez önmagában, de feletébb gyanús, hogy a laborok környékén is szintén egy női motoros ólálkodott, így párhuzamot vontunk benne! Fenn áll a tévedés lehetősége? Fent! - Viszont mivel nem engedhetünk meg hibát, s feltételezhetően az Olaszokhoz kötünk (Mi alapján? Emlékezz... - legutóbbi üzletelésünk alkalmával, mikor felfedtem magam neked, akkor kérdeztél az Olaszokról engem, hogy nem-e tudom ki lehetett az a kopasz meg valami csaj aki mostanában az Olaszok körül legyeskedik. Én válaszoltam, hogy nem... - nekünk nem élveznek Ők prioritást, szóval nem érdekelnek az Olaszok.) - az utóbbi időben meg eléggé félrementek az IG eseményeink ténylegesen velük (aminek nem örülök, mert ténylegesen én személyszerint nem foglalkoztam volna velük) így csak a legrosszabbakra tudunk gondolni. S mivel Te megemlítetted a találkozónk alkalmával, hogy Morphine kellene neked... - így meg is volt a terv mi alapján tudunk becserkészni, elvinni... - és kifaggatni! Mint pl: Mit keresel a laborjaink környékén? Mit keresel a placcunk környékén? Milyen kapcsolatban állsz vagy állhatsz az Olaszokkal esetleg? Kihez vagy köthető? Stb-stb....
Durrant is ki a drogokról és a Morphine-ról a hirdetés. Írtál. Innen már minden tiszta volt, egyenes út. A meetingünk alkalmával megbeszéltük a menetét az egésznek. (Ellenőrízhető!)
8. Negyed órát vártál ez igaz, csak sajnos egy admin ügy miatt. Ugyanis Flecsora írtam rá egy járművem miatt, amiben ténylegesen a Morphine volt tárolva, de nem volt kulcsom. (Bár nem volt az szerintem annyi!) FA hiányában nem tudtam vinni Morphine-t, később kaptam csak meg a kulcsom a kocsimhoz. Elnézést a várakoztatásért, ez nem volt tervben.
Azt hiszem jó pár kérdésedre válaszoltam akarva-akaratlanul is, mielőtt ténylegesen a Te pontokba szedett részedhez érek. Igyekszem ígérem ezt már rövidebben megírni!
Tehát a kérdéseid jönnek pontról pontra, pontosabban azokra a válaszaim:
1. Ezt engedjük is el.. - fentebb részleteztem!
2. Nem lett kihasználva, billentyű félreütés volt, valamint tegnapi napon (tegnap éjjel) már készült RP a rendszámod megismeréséről így ma már érelmetlen is lett volna! (Mellékelem képen)
3. Itt kikérem magamnak az általánosítást! Légyszíves tartózkodj ettől! Ennyiből mi is vádolhatnánk ilyen általánosítással más szervezeteket, mégsem tesszük. Nem etikus meglátásom szerint, ezért nem is teszem.. - én! Erős kijelentés, hogy nem RP-zünk, a logjaink nem erről tanuskodnak...
4. Talán, mert gyanúsnak tartottunk.. - de erről is leírtam fentebb a lényeget! Tudjuk milyen berkekben mozogsz az üzleteinknek köszönhetően, valamint az olaszokról való érdeklődéseid kapcsán is joggal gondolhatunk köztük és közötted kapcsolatot! Ráadásul mégegyszer leírom: Védett létesítményeink körül mozogtál, nekünk ennyi elég, hogy információt szedjünk ki belőled, ha mutattál volna megfelelő fearRP-t és nem teknősbékáztad volna az elrablóid, meghogy, belül félsz, de nem mutatod úgy ki... - három fegyveres, maszkos, meglett férfival szemben akik elraboltak nőként... - értem. Nem a megölésed volt a cél, hanem az információhoz való jutás, még csak a kínzás sem! Szerintem maga a szituáció adja magát egy nő esetén, de elnézést, ha tévedek!
5. Fentebb leírtam részletesen...

Balról láttalak lehúzott ablakon szélvédőn át, valamint kifordulást követően míg te egy helyben álltál, lassan közeledtem feléd járművel és végig rajtad volt a szemem....
6. Szintén leírtam.. - nincs konkrét információnk róla, hogy kapcsolatban álltok, de feltételezés elég erős.. - mikor tőlem érdeklődsz nem-e tudom kik vannak rászállva az olaszokra (kopasz és a nő). Gondolhatom nem szívjóságból érdekel a sorsuk...
7. Mi keringünk a HQ-tok körül?

Jézusom! Azt sem tudjuk hol van a Ti HQ-tok, veled ellentétben aki OOC DC-n küldi a map képet jelölve, hogy itt van a tiétek nem?

(Ne, kérlek ne válaszolj.. - nem is érdekel a HQ-tok, ha őszinte akarok lenni!)
8. A szerintem-re nem szoktak adni. Én legalábbis nem, csak ami alá van támasztva. Érdekelne ettől függetlenül mire gondolsz, mert nekem fogalmam nincs őszintén. A logjaink tisztán átláthatóak bármely admin számára, hogy mi miből adódott. Ok és okozat!
9. NEM! Szó nem lehet róla! Mégegyszer leírom, nem a megölésed volt a cél, s végképp NEM CK! Viszont a fearRP teljes mértékben hanyag volt, ami vonhatta maga után a karaktered lelövését, kivonva ezáltal az adott IC szálból csak! (Megerősítést kértünk erre, érdeklődést pontosabban előtte!)
10. Most mondanám, hogy értem a kérdést... - de akkor hazudnék! Mit honnan tudtunk és milyen heliből? Öhhhmm....... - Azt, hogy valahova tartozol, az fix! Üzleteltünk, bár úgy látszik neked ez nincs meg, mikor másod magaddal jöttél először ugye... maszkban a társad (felettesed) és egy aki a furgonba volt (de erről nem tudhatunk, nincs röntgen szemünk). Viszont mivel nagyobb mennyiségű kábszert vetettek, nyilván nem otthoni fogyasztásra hanem piacra, valamint előállítással is foglalkoztok (moprhine, herkára..) így talán innen???! Viszont a helis dologra és a helyetekre továbbra is tartom, hogy nem tudom mire gondolsz, ne haragudj érte! Most sem tudjuk a helyed, helivel meg végképp nem nézett Téged senki. (ált. az én helim van használva, de az napok óta a dokkoknál pihen a helipadoknál...)
11. Más nevében erre nem válaszolhatok. Én a sajátomat leírtam.. - majd miután meggyőzödtem róla kivagy, s ezt tudattam a társaimmal elhajtottam pár másodperc várakozást követően. Nem láttam feletted kék jelölést, hogy írnál. (Csak OOC-t előtte, ami mehetett volna ténylegesen DO-ba is!)
12. Legmélyebb tisztelettel: Tudom, most sértve érzed magad.. - és mint úgy általában mindig ezért születnek javarészt ezek a PK-k, de még hányszor kérdezed meg és írjam le mindazt ammit már oly sokszor Te is, s jómagam is megtettem, leírtam? Elnézést kérek mindenkitől, de százegyedszer nem fogom leírni magam ismételve.
Zárszó: Tudom kellemetlen és hálátlan ez a szituáció amibe kerültél, de nem az volt a célunk, hogy a játékélményed romboljuk. Viszont az, hogy gyanús módon fel-fel tűnsz akaratlanul is tegyük fel a látószögünkben olyan kényes helyeken ahol nem szívesen látunk, majd alapos és megfelelő IC-ket/RP-ket követően felhelyezünk egy listára, hogy minél több információt megtudjunk tőled.. - de csak beszólásokat kapunk, meg belső félelmet.. - hát... nem vagyunk se gondolatolvasók, se mentalisták sem, hogy tudjuk mi játszódik le benned, ha nem mutatod. Az, hogy pedig feleselsz is, beszólogatva.. - nem hinném helytálló lenne. Ezt nem azért írom, hogy abban reménykedjek rád is rád förmedjen bárki, nem.. - csak azt, hogy lásd az érveimet követően, hogy milyen vékony pellengén táncol olykor az ember egy egy eseményt követően, hogy egy rossz vagy rossznak tűnő lépést követően itt találja magát.
Az OOC beszélgetéseitekbe nem akarok belefolyni, ahhoz közöm nincs! Ti régebb óta ismeritek egymást, mint mi ketten egymást... - az, hogy milyen aspektusba csináljátok attól én elhatárlódok!
Már osztottak meg képeket... szóval én csak ezekkel egészíteném ki. Valamint, ha szükséges akkor a társamnak elvileg videója is van ahol látszódik az ablakom letekert állapotban!
Kívánok eredményes bírálatot az adminoknak, s Kiara aka Altos számodra pedig elnézést, ha bármelyik sorom sértőnak hatott volna Rád.. - hidd el, részemről nincs tüske! Remélem részedről sem marad!