Név: Cario Lanzone
Adminisztrator neve: Krekor
Indok: Nem kellesz ide.
Tiltás időpontja: 2020.08.31
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 1x Viki által, úgy látta mintha framon fly-nék, de mégse úgy volt.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Elsősorban köszöntöm mind azokat akik elolvassák, de leginkább a bíráló személyt, Krekor-t.
Én még anno AVRP-n ismerkedtem meg a vezetőség akkori szerverével, ami megfogott és 600 órát töltöttem el rajta, ameddig nem volt tulajdonos váltás. Azután hallottam a OneRP-ről, és nyitásig figyelemmel követtem hogy alakul a szerver, igaz, csak nyitás után hónapokkal kezdtem el játszani a szerveren. Ezt az időszakot egy örök ban miatt kellett abbahagynom, előtte próbáltam az olyan szituációkat kerülni, ahol az Adminjail-t vagy Ban-t kaphattam volna. Ez részben sikerült is, mivel nem kaptam AJ, de egy örökbant sikerült beszednem. De én még a bannom utána is figyelemmel követtem a szerver haladását, ami tovább erősíttettem bennem a dolgot, hogy elbasztam.
Aznap engem és azokat akikkel játszottam, egy hír miatt frusztráltak lettünk, elkezdett üldözni a BCSO minket, aminek a vége egy PIT általi felborulás volt. Nem ezt a szituációért tettük amit tettünk, egyszerűen csak nagyon letörtek voltunk, és helytelen döntéseket hoztunk mind annyian, de leginkább én.
Az, amit aznap csináltam helytelen volt, és azt amit kaptam érte teljes mértékben elfogadom, de mind emberből vagyunk, mind hibázunk,és azért vagyunk emberek, mert a hibáinkat bemerjük ismerni, és bocsánatot kérni érte.
Amióta RP-zek, pedig ez nem pár év, ez volt az első bannom, amit természetesen az idő múlásával beláttam, hogy hiba volt. Én reagáltam le rosszul a szituációt, tettem következménye teljesen jogos, de én bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, akinek akkor az RP-jét elrontottuk(nem ellenetek irányult) és attól is akitől a szankciót kaptam, akit bírálni fogja ezt.
Egy esetleg unban esetében kerülném és elengedném az ilyen helyzeteket, és helyesen reagálnám le, ahogy eddig is betartanám a szerver szabályzatot, és képességeimhez mérten próbálnék a szervernek egy hasznos tagja lenni. A jövőt már szinte elterveztük itt, mit és kikkel fogunk csinálni, remélem meg is tudjuk valósítani, és természetesen mind ezt, szabályzat betartásával, és a felesleges OOC szidások elkerülésével, de minél több hasznos RP-vel!
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ahogy fentebb írtam, a stílusomon, és a helyzetek kezelésén, elfogadnám azoknak a döntését, akik a dolgokban bírálatokat hoznak, legyen az pozitív, vagy negatív. Átgondolnám és természetesen változtatnák a hibáimon, hogy ezzel mástól RP lehetőséget ne vegyek el, és a döntéseket pedig elfogadjam.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben, elnézést kérek még egyszer a tettemért, és köszönöm a mégegyszeri unban kérelem lehetőségét, további szép napot azoknak, akik ezt elolvasták!