Neved: Kiara Brooks
Játékos(ok) neve: Dimitrij Romanov, Major Markov, Anastasia Romanov, Yuriy Osipov, Vladislav Voronov
Panasz oka: Furcsa rp szituáció, editor kihasználása? Mg? Felesleges ember öles. Ic elkerülése és rp hiányok.
Panasz kifejtése: Nosh. Kezdeném azzal az egészet. Az oroszokkal első rp szálamon vettem drogot ahogy az élmény képeken is látható mindkét frakció életében. Akkor úgy jelentem meg csak is kizárólag az arcom látszódott és azon a tetkók. Arról simán fel tudnak ismerni nem is baj. Eltelt úgy két hét.... Egyik fraki társam közölte hagyott a hq-nál pár cuccot a kocsiba rakjam el. Ic ezzel nem foglalkoztam úgy 1-2 napig. Majd tegnapi nap folyamán egy hosszadalmas üzemanyag lopást csináltam. Erről több videóm is van és log is ha kell. Tegnap este úgy 19-20 óra felé már kezdte a karakterem érezni szorul a hurok. Látták rablás közben, ő is látta egyre több a pd-s a környéken ezért kiment vidékre és ott meglopott pár liter üzemanyagot még majd vissza tért a várósba. Mivel volt még pár kannája megtöltötte. Majd egyre több szirénát halva le is tett a üzemanyag lopásról. Így úgy döntöttem elmegyek a hq felé és megbújok majd elpakolom a cuccokat onnan a házamba. Amikor a hq-nál meg láttam egy kocsit ami nem volt ismerős. Dimitrij Romanov volt benne. Ic szerintem nem is ismerem. Elmentem a kocsi mellett és elkezdett követni. Egy kisebb keringőzés után elment mondom vissza megyek a hq-nkra megnézni mi van ott. Ekkor láttam meg egy másik kocsit amibe Milena Shcherbakov volt. Ő vele ha jól tudom semmi ic szálam nem volt. Amikor mentem felé kicsit közelebbről szemügyre vegyem furcsán viselkedett. Ekkor gondoltam már na a sráccal van a másik kocsiba. Ők követtek engem. Le ráztam vagy el engedtek nem tudom majd vissza mentem és kezdődött az egész újra. Ez úgy 20 percig ment. Ekkor jeleztem Valentina Bianchi sms-ben mi a helyzet. Kocsik rendszáma és a helyszín és mi történik. Kicsit figyeltem a környéket még ekkor lettem figyelmes arra, az első kocsi be ment egy helyre és távolról követtem. Ekkor láttam hova ment és van ott egy furgon. Ennek a furgonnak meg néztem a rendszámát és eljöttem. Mivel azon voltam itt nagy a szar inkább ellépek nem ér meg az a pár liter üzemanyag amiért később vissza tudnék jönni. Így haza tértem a házamba. Ott smseztem, üzletelgettem. Majd felhívtam az npc-t és adok el neki drogot. Elmentem eladni Vespucciba majd vissza felé láttam egy hirdetést valaki vasat és egyéb dolgokat venne. Félre álltam és sms-t váltottunk. Ekkor megjelent Dimitrij Romanov és kettő társa egy full lesötétített kocsiba. Én szerintem az én kocsimba nem láthattak be mert ahhoz eléggé érdekes lenne a szög. De benne van a pakliba beláttak a kocsiba nem tagadom. Csak kevés esélyét látom. Mellém álltak és ment köztük az rp. Mivel ott a szöveg buborék megvártam mint rpznek. Gondolom a kocsiba beszéltek amikor az egyik srác rpjében az van eltekint a másik kocsira és felismeri a karakterem. Ami egy full lesötétített üvegen keresztül és az én üvegem is le van kicsit szerintem nehéz. Főleg este egy fekete karakternél. Jeleztem ooc nekik bugos a kocsi szóval ezért nem látszódik. Akkor az egyik női karakter ooc kicsit furcsán reagálta le a dolgot de nem igazán érdekel. Ekkor Dimitrij Romanov megkérdezte előröl is sötét a kocsi üvege. Jeleztem felé nem szóval onnan fel tudja ismerni ha úgy van. De nem mellettem kellene felismerni. Majd este nem tudom véletlen vagy direkt de a házam körül köröztek Davisben. Lehet látták régebben ott a kocsim szóval ezzel nem is látom a baj csak kicsit furcsálltam. Majd ma fel lépek. Elmentem elintéztem a napi rutinomat. Megöntöztem a házaimba a marihuánát és leszedtem. Majd hívtam egy drogeladást és elmentem eladni a maradék drogot. Eddig nem volt semmi furcsa. Csak utána a zacisnál. Maradt 4db antikom elakartam adni. Nem sikerült így ki mentem a kocsiba és elmentem wc-re majd kaját csinálni. Erre akkor lettem figyelmes valaki van a kocsimnál. Majd rádiózza nyomozok. Erre nagy figyelmet nem szenteltem mert gondoltam ő volt az aki tegnap követett a fekete Arbitterrel mivel azzal volt ott. Ic próbáltam generálni vele amikor ki jöttem és akkor ott áll a kocsinál és editorozott. Gondolom itt csinálta a képet és fényképezte le a kocsimat és engem. Ooc jeleztem felé remélem nem lesz ic felhasználva. Ekkor mondta nem. Nem biztos a pontos fogalmazás de a logban ott lesz. Ekkor megjelent egy Fekete / sötét kék Sentinel SGT arany felnivel. Jól ismerem mivel több napos nyomozós rp-t kaptunk a olaszoktól rendszám és névvel. Ic faggattam a csajt de sokra nem mentem majd oda mentem hozzá. Major Makarov volt a kocsiban. Ic-ztem felé reakció semmi. Majd be indította a kocsit és elment úgy, hogy elkezdtem neki írni mielőtt ő elindította a kocsit. Majd követtem. Úgy 30p után meguntam a herce harcát elmentem egy gyorsabb kocsiért amivel utána tudok menni és megállítani és felkérdezni ez mi volt. De eltűnt. Majd elkezdett a kocsiból kifogyni az üzemanyag elmentem megtölteni. Keresgéltem a városba de nem találtam csak egy érdekes esetet Mirror építkezésen ahol épp 3-4 kocsi és több személy rpzik. Úgy voltam vele távolról megfigyelem őket. Egy új Sentinel GT és egy Arbitterre lettem figyelmes ami eléggé furcsa volt és eddig soha se láttam de nem igen érdekel így folyattam a keresgélést. Úgy 30p-re rá egy hirdetés jelent meg morphium eladó. Mondom le csapok rá. Ekkor már furcsa volt eltelt kb 15 perc és nem válaszonak. Mondom ez csapda lesz de kiderítem. Oda mentem ahová hívtak. Mit ad az isten oda hívtak ahol volt a nagy megbeszélés. Na itt sejtettem el leszek rabolva. De mondom bele megyek az ic-be kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. Ekkor megjelent a Arbitter ami 1/1 volt ami Mirrorba láttam majd elraboltak és elvittek. Ott meg állt a Sentinel GT. Na mondom akkor ezek azok akik ott voltak remek. Itt elkezdtek faggatózni. Kinek dolgozom, hol dolgozom stb. Majd faggattak az oroszokról. Ami infót tudtam róluk átadtam. Mivel kb semmit nem tudok róluk így sokat nem tudtam adni. Ekkor faggattak az olaszokról. Elkezdtem mondani mit tudok. Egy rendszám Jimmy1. ULSA környéke stb. Mivel elsőnek ezt tudtam ic róluk. Ekkor felhoztam az Exos esetet amit ott egy szerelő mondott. Arról elkezdtem mesélni és utána másnap mi volt és mit láttam. Majd folytatnám a történetet és le lettem lőve. Gondolom itt ők neveket, telefonszámot és egyéb dolgokat akartak volna megtudni. Amit nem tudom átadni mivel nincs a telóm nálam amibe minden benne van. Ahelyett, hogy faggattak volna / egyéb rp dolgot csináltak volna kínzás stb. Amiből rp-t tudtak volna generálni inkább le lőttek. Ne legyen kontra rp esetleg bármi féle rp amiből akár ők is dolgokat tudnának meg. Ők inkább választották a könnyebb dolgot az ölést úgy, hogy cserébe végig kapták az infókat és folytattam is volna ha nem ölnek meg.
Majd dc folytatódott egy beszélgetés ami eléggé érdekes. Nem tudom hová tenni. Ezt csatolom.
Amit nem fejtettem ki írásba ezt videóba meg van jelenítve mert fellegesnek érzem le írni ha ott a bizonyíték.
Ha valaki olyant is felsoroltam akinek sok köze volt sorry de nem tudom ki kicsoda a maszknév alapján ezért aki azon a tegnapi és mai ((rp-n)) ott volt fel tüntettem.
Kérdésem a következő lenne.
1, Honnan és hogyan ismert fel olyan ember akivel semmi ic-m nem volt.
2, Mért van kihasználva az editor kép szerkesztésre amikor ott van a teló, fényképezőgép. Erről volt e rp, hogy fényképezett.
3, Amikor az oroszok ütköznek valamivel mért van arra fogva Sync volt és nem akarnak rpzni.
4, Mért ölitek meg az a embert akiről semmit nem tudtok és kb 0 infótok van róla.
5, Ti sötét üvegen két oldalt is, hogy láttok át.
6, Hogy tudtok össze kötni az olaszokkal ha nem láttatok soha velük és infó se volt róla nekik infózik a karim. Mivel nagy részt sms-be van.
7, Mért keringtek a hq-nk körül több órán keresztül. Alá írom véletlen is lehet de érdekelne.
8, Szerintem ooc dolgok is fel lettek használva ezen a rp szálon kíváncsi lennék a véleményetekre.
9. Ti ezt cknak szántátok?
10. Honnan tudjátok a karakterem tartozik valahová és, hogy az valaki helye ahol láttatok heliből?
11, Mért nem várjátok meg ha valaki rpzik felétek és mért nem figyeltek rá?
12, Miféle rp / nyomozás volt arról én ki vagyok és mit csinálok. Hogy kerültem oda és milyen ic szál köt össze mindennel?
Bizonyíték (kép, log, videó): Fater karakterével történő sms-s váltás(10 kép): Tegnapi üzletelésről a kép amikor az oroszok felismertek(2 kép): Major felé rpznék de nem várja meg és ő inkább ellép. Állítása szerint afk volt 5p keresztül(1videó): Itt a videó a találkozásról és a kis követgetésről(1videó):
Elrablásos rp / kivonás az rpből(Ez kicsit hosszú lesz de próbáltam a lényeget benne tartani.): https://youtu.be/_fga2CnubE4 https://youtu.be/gC8cCFqcGOg
Akkor most miből lettem felismerve?(4db kép) https://imgur.com/a/QCWyyZd
Bizonos üzlet amin látták a karakterem tetkóit: https://i.imgur.com/8qFBIfC.png Itt egyedül szerintem az arcomon látszik. Haj meg megváltozott azóta szóval az nem mérvadó a hajszín. Nyilván a hang, arc stb marad mert nem változott.
Bug amit ooc jeleztem elkerülve a véletlen mg szitut: https://forum.onerp.hu/threads/sötétitett-üveg.33547/
Sötétített üveg amin nem tudom, hogy látnak ki / be. (Tudom másik kocsi de csak illusztráció)(2kép): https://i.imgur.com/g3P4SiV.png https://i.imgur.com/Sshp4RD.png
Tegnapi log amikor felismertek: https://pastebin.com/YNBQ9tHb
Minek várjam meg az rp-t úgy se hallom címszón. Itt bármi is lehetett volna egy fegyver elővétel és elrablás vagy bármi. ( Mind ez csak példa) (2kép): https://imgur.com/a/ELUadL8
Sajnos az editoros és a kocsiban felismerős dologról nincs képem se videóm azt remélem a másik fél tudja csatolni. Többieknél úgy is ott a log és az rp, hogy voltak ezek a fényképezések és felismerések.
Megjegyzés: Sajnos a tegnapi felismerős rpzől nincs videóm se képem. A mai editoros esetről is. De minden másról van. Logot és videót csatolok amit tudok és képet is. Mindent próbálok külön szedni, hogy átlátható legyen. Bármi videó / kép / log le maradt volna jelezzétek és mindent küldök / megválaszolok. Yt-s videókkal lehet kicsit kell várni megtekinthetőek legyenek és jobb minőségben. Imrugról ha bármit nem láttok szóljatok és feltöltöm külön.