Legutóbbi tevékenység

• h_milu
    h_milu reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szinte pontosan így állt itt az autó.
  • Szaby
    Szinte pontosan így állt itt az autó.
  • Flecso
    Kellene, ezért is kértem.
  • Flecso
    Flecso reagált Danivokcs témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mivel megnőtt a termés, felléptem, beültem a kocsiba, és elindultam, nagyjából ennyi történt előtte.
  • D
    Mivel megnőtt a termés, felléptem, beültem a kocsiba, és elindultam, nagyjából ennyi történt előtte.
  • Szaby
    Nem készült róla kép, meg lehetne mutogatni de az nem rendíthetetlen bizonyíték. De ha nagyon szeretnéd, lövök egy screent róla.
  • Flecso
    Flecso reagált Danivokcs témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló, Ciro Fiorentini a szerveren egy barátom, a közeli motelben van egy kibérelt szobája, ahhoz nekem is van kulcsom mivel füvet...
  • Flecso
    @Danivokcs - milyen tevékenységet folytattál az előtt hogy megtaláltad Ciro-t? Ezt még kérlek fejtsd ki. @Szaby - Kép vagy videó...
  • D
    Helló, Ciro Fiorentini a szerveren egy barátom, a közeli motelben van egy kibérelt szobája, ahhoz nekem is van kulcsom mivel füvet...
  • K
    Kopasz reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Szerver logokat átfésülve van itt még felmerülő kérdés amihez szeretném kérni @Danivokcs segítségét. - Mikor szereztél...
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: After Hours.
    • rp-kep-2026-08-06.png
  • Simoon
    Simoon reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szóval, itt pontosan az volt a probléma, hogy te túl adagoltad magadat valószínűleg ott helyben. Viszont! Te semmi olyasmit nem RP-ztél...
  • Simoon
    Simoon reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A kérdéseket nem én tettem fel neked, és nem is az a probléma hogy mi éppen nem tudtunk átadni a PD-nek. Mit nyernénk mi ezzel? Leírtam...
  • Simoon
    Simoon reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, A panaszkönyvet jómagam illetve @Flecso fogja kezelni. Átolvasva a panaszkönyvet illetve értelmezve a RP kimeneteléről...
  • Simoon
    Simoon reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Szerver logokat átfésülve van itt még felmerülő kérdés amihez szeretném kérni @Danivokcs segítségét. - Mikor szereztél...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó