Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált Henzó témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.
  • Henzó
    Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.
  • Cortez
    Neved: La Mano Nera frakció. Játékos(ok) neve: Major Markov Panasz oka: Meta Gaming, Más játékosok játékélményének szándékos elrontása...
  • Zsomi
    Zsomi reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Balitonak a szemszögéből tökéletesen látni hogy a PIT manőver végrehajtása nem történt meg, így a panaszköny jogtalan. Ismerjük jól a...
  • Crawford
    Crawford reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Balitonak a szemszögéből tökéletesen látni hogy a PIT manőver végrehajtása nem történt meg, így a panaszköny jogtalan. Ismerjük jól a...
  • Chloee
    Chloee reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát A4-s lap., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » andyhawk1998 « Hiba megnevezése » A4-s lap « Hiba bővebb leírása »...
  • Cesar
    Cesar reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • DarK
    DarK reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • B
    Balito reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Flecso
  • Legend
    Meglett a hiba szerintem, kövi patchel javítva. Köszi. Zárok.
  • Zsomi
    Zsomi reagált Balito témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    1. Nem tudom milyen látható jele kell hogy legyen egy full random szinkronhibának, semmi előjelet nem tapasztaltam, ahogy az ezelőtti...
  • Zsomi
    Zsomi reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Dmitrij Romanov Játékos(ok) neve: Angel Cardenas Panasz oka: PIT manőverre való szabály be nem tartása. Panasz kifejtése...
  • B
    Balito reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok a panaszt én fogom kezelni. Ha nincsenek további videók akkor délután/esti órákban várható a zárása a panaszkönyvnek.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó