Legutóbbi tevékenység

• Cesar
    Sziasztok ! Ryder Stone karakterét alakítva szólnék hozzá az esethez. Legelsőnek én hagytam el a helyszínt hulla formájában amivel...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszi amúgy a hozzászólásokat mindenki részéről. Az a gond itt inkább, hogy a karaktervezetés nem olyan, mint ahogyan az elvárt lenne...
  • Cesar
    Cesar reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Köszi amúgy a hozzászólásokat mindenki részéről. Az a gond itt inkább, hogy a karaktervezetés nem olyan, mint ahogyan az elvárt lenne...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    De ha már a privát üzeneteknél tartunk, akkor köszönöm a jó kívánságokat. Ezek után át se gondolom, hogy vissza legyél engedve.
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Rövid leszek, fentebb leírtam, log is van! 1. Közel 10mp-ig álltam, vártam, feltett kezekkel. Se felszólítás, se lövés, se...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szép estét kívánok mindenkinek! Elsősorban szeretnék a PK-ra reagálni, valamint a bizonyítékaim csatolni, majd lehetőségszerint...
  • JakeFury
    JakeFury reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szép estét! Első sorban küldeném a bizonyítékot a szituációról. ---->...
  • JakeFury
    Szia! Rövid leszek, fentebb leírtam, log is van! 1. Közel 10mp-ig álltam, vártam, feltett kezekkel. Se felszólítás, se lövés, se...
  • Crawford
    Crawford reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szép estét kívánok mindenkinek! Elsősorban szeretnék a PK-ra reagálni, valamint a bizonyítékaim csatolni, majd lehetőségszerint...
  • K
    Kopasz reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • JakeFury
  • Mmark94
    Mmark94 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    De ha már a privát üzeneteknél tartunk, akkor köszönöm a jó kívánságokat. Ezek után át se gondolom, hogy vissza legyél engedve.
  • Henzó
    Henzó reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Crawford
    Crawford reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Crawford
    Crawford reagált Cyber témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Valamint rendvédelmisként és adminsegédként nem hiszem, hogy darára kellene uszitani a másik felet a kép magáért beszél:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó