Legutóbbi tevékenység

• Bxlint
    Bxlint létrehozott egy témát Eustacio Baeza - Kreep, az alábbi fórumon belül: Inaktív karakterlapok.
    Adatok: Név: Eustacio Baeza Nick: Kreep Adatok: 28/05/2007 - Eugene, Oregon, USA Magasság...
    • kreep 2.png
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nagyon jókat írtál, én is tapasztaltam számtalanszor, hogy sokan nem tudják különválasztani a két dolog sajnos. Van olyan helyzet/eset...
  • Y
    Yama reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Két fél között már soha nem lesz egyensúly, egyik fél sem kíváncsi nagyon a másik fél RPjére, max az adminok nézik hogy mik mennek és...
  • Crawford
    Crawford reagált Rivera témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Ameddig a konszenzus az hogy egyensúlyt keresnek az emberek a kettő oldal között már rég elveszett a téma
  • Rivera
    Ameddig a konszenzus az hogy egyensúlyt keresnek az emberek a kettő oldal között már rég elveszett a téma
  • masterren33
    • Képernyőfelvétel (579).png
  • masterren33
    • Képernyőfelvétel (575).png
  • D
    IRISH PUB
  • masterren33
    Mr. Del Toro felkapja Emilio-t és vidékre veszik az irányt
    • 8.png
  • G
    Gyusza reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello, a házassági szándék bejelentése a Government of San Andreas Hivatalos Weboldalán történik.
  • TrippySti
    TrippySti reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nagyon jókat írtál, én is tapasztaltam számtalanszor, hogy sokan nem tudják különválasztani a két dolog sajnos. Van olyan helyzet/eset...
  • Vedan
    Vedan reagált Abramov témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez csupán csak az én véleményem, nem kérek érte szankciót, mert nincs bajom a szerverrel, de ezek mind ingame észrevételek. Ez a...
  • G
    Gyusza létrehozott egy témát Házassági Szándék Bejelentése., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS HÁZASSÁGI SZÁNDÉK BEJELENTÉSE HÁZASODÓ FELEK ADATAI Név: - Aaron Scott Születési helye, ideje: - Miami, USA...
  • Erkan
    Erkan reagált Crawford témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Erkan
    Erkan reagált Abramov témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez csupán csak az én véleményem, nem kérek érte szankciót, mert nincs bajom a szerverrel, de ezek mind ingame észrevételek. Ez a...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó