Legutóbbi tevékenység

• S
    Stephen létrehozott egy témát Karaktertörténet, az alábbi fórumon belül: Karaktertörténetek.
    Boris 1986.11.3-án született Albániában, Berat városában. Apja szerb származású anyja albán és van 6 testvére is melyből csak ketten...
  • Erkan
    Erkan reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nagyon jókat írtál, én is tapasztaltam számtalanszor, hogy sokan nem tudják különválasztani a két dolog sajnos. Van olyan helyzet/eset...
  • Erkan
    Erkan reagált Abramov témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez csupán csak az én véleményem, nem kérek érte szankciót, mert nincs bajom a szerverrel, de ezek mind ingame észrevételek. Ez a...
  • Abramov
    Abramov reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nagyon jókat írtál, én is tapasztaltam számtalanszor, hogy sokan nem tudják különválasztani a két dolog sajnos. Van olyan helyzet/eset...
  • Yungsetta
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Abramov témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez csupán csak az én véleményem, nem kérek érte szankciót, mert nincs bajom a szerverrel, de ezek mind ingame észrevételek. Ez a...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Abramov témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Abramov
  • A
    Altos123 reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szó se róla, nem is mondom... - részemről egy hatalmas igen a kezdeményezésre.
  • JakeFury
    JakeFury válaszolt erre: Drog termesztés..
    Szó se róla, nem is mondom... - részemről egy hatalmas igen a kezdeményezésre.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Drog termesztés..
    Heo. Nem tudom én a saját tapasztalatomat látom. Amikor frakiba voltam kicsit szenvedős volt ez a kokain téma. Most, hogy civil vagyok...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Doublee__ témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nekem csak annyi hozzáfűzésem van, hogy nem tudom hogy server bug-e, de legalább is nálam jelentkezik az, hogy tankolok (mindegy mit) az...
  • JakeFury
    JakeFury válaszolt erre: Drog termesztés..
    Szia! Az ötletet amúgy nem tartom rossznak, valóban akár segítség is lehet ez frakciók számára. Viszont esetünkben például 600-600db...
  • Relay
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Drog termesztés., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Marihuána mellett kokaint...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó