Legutóbbi tevékenység

• Szaby
    Szaby reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Pacsi mindenkinek. Nem gondolnám azt ,hogy nekem bármiféle elszámolni valóm azzal ,hogy egy olyan DC-ről számot kellene adjak ami sem...
  • Cesar
    Pacsi mindenkinek. Nem gondolnám azt ,hogy nekem bármiféle elszámolni valóm azzal ,hogy egy olyan DC-ről számot kellene adjak ami sem...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Merry Sziszter.
    Kövi patchtől kezdve a /camingdelete módban ikonokra kattintva lehet objectet törölni. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kemping object felvétel..
    Kövi patchtől kezdve a /camingdelete módban ikonokra kattintva lehet objectet törölni.
  • JakeFury
    JakeFury reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! A panaszkönyvet, én és @Morningstar fogjuk kezelni. Megkérnénk, hogy csak az érintettek szóljanak a panaszkönyvhöz.
  • Blunt.
    Blunt. reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! A panaszkönyvet, én és @Morningstar fogjuk kezelni. Megkérnénk, hogy csak az érintettek szóljanak a panaszkönyvhöz.
  • M
    MarK134 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kemping object felvétel., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Banks / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Kemping object felvétel. «...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Sergio Mencía Játékos(ok) neve: Gabriel Rivas, Manuel Perez Panasz oka: Gabriel Rivas: IC-OOC keverés (ban minden baráti dcről...
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Sergio Mencía Játékos(ok) neve: Gabriel Rivas, Manuel Perez Panasz oka: Gabriel Rivas: IC-OOC keverés (ban minden baráti dcről...
  • Szaby
    Szaby reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Blunt.
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 létrehozott egy témát Kamerák interiorba és házba., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Aiko Veiga / nauvreale « Ötleted leírása » Az egész egyszerű. Lehessen...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Allen-Jakson témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Gyertek kamionozni ne alapmunkázzatok
  • M
    Martinez létrehozott egy témát Könnyebb autó ajtó kezelés, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Ramiz Gilbert / amartiinez « Ötleted leírása » Könnyebb / gyorsabb...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó