Legutóbbi tevékenység

• Zeti06
    Zeti06 reagált JatekMaster témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » JatekMaster« Ötleted leírása » Lehetne egy app a telefonon, amivel...
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Szerintem is egy nagyon jó ötlet, én is gondolkoztam hasonlón. Viszont szerintem lehetne előfizetéses dolog is. Pl. a bankba...
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 reagált Lucas. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Külön app jó lenne letölteni a storeból, viszont mindennek az árfolyama ott lehetne pl a hal felvásárlási ára is.
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 reagált JatekMaster témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » JatekMaster« Ötleted leírása » Lehetne egy app a telefonon, amivel...
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 válaszolt erre: Árfolyam figyelő.
    Sziasztok! Mint a rendszer relatíve sűrűn használója, az elképzelést HATÁROZOTTAN támogatom!
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Legend
    Köszi a visszajelzést. Zárok.
  • kukaczoli
    kukaczoli hozzászólt tonias profiljához.
    csá jó
  • tonias
    tonias üzenetet hagyott kukaczoli profilja.
    csá fejed vedd már ki a kukábul
  • Simoon
    Szerveren intéztük.
  • Dorinna
    Több visszajelzés szerint is működik. Köszönjük!
  • Garcia
    Garcia reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Helló! Keress fel Discordon!
  • Rizzo
    Rizzo reagált adrake témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Yavuz Demir « Hiba megnevezése » Sentinel GTS Touring eltérő karosszéria...
  • tonias
    tonias reagált adrake témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Yavuz Demir « Hiba megnevezése » Sentinel GTS Touring eltérő karosszéria...
  • adrake
    adrake létrehozott egy témát Sentinel GTS Touring modell hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó