Legutóbbi tevékenység

• Erkan
    Erkan reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Luna Reed Adminisztrátor(ok) neve: Csirmász Panasz oka: Túlzott szankció. Panasz kifejtése: A panaszom oka, hogy nem értek egyet...
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello, Több szempont alapján lett mérlegelve a szankciód. Ha nem próbáltad volna meg félrevezetni Őt a panaszkönyv alatt és szembemenni...
  • A
    Altos123 reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Luna Reed Adminisztrátor(ok) neve: Csirmász Panasz oka: Túlzott szankció. Panasz kifejtése: A panaszom oka, hogy nem értek egyet...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
  • Evo
    Evo reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Jakee
    Jakee létrehozott egy témát Jogtalan Luna Reed - Csirmász, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen.
  • A
    Altos123 reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Töltöttem el hosszabb időt mint a PD, mint az SD berkein belül. Ha nem lett volna okotok ott maradni, rég tovább álltatok volna, és szó...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Töltöttem el hosszabb időt mint a PD, mint az SD berkein belül. Ha nem lett volna okotok ott maradni, rég tovább álltatok volna, és szó...
  • Relay
    Relay reagált Csirmász témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Csirmász
  • KOSZTA
    Értem, így érthetőbb picit, habár Logan-t még mindíg nem tudom honnan veszi ketten voltunk mert engem követett, Tasha közelemben sem volt.
  • Jakee
    Szia. Ezt is kifejtettem már fentebb, de megválaszolom neked újra. [ 3050438] [b3751_GTAProce] MainThrd/ Luna Reed mondja: Na mit...
  • KOSZTA
    Még egy kérdésem lenne és tényleg befejeztem. Ahogy a felszólításodon is látható, többes számban írtad "személyeket" és "jöjjenek...
    • 1773951205840.png
  • Jakee
    Korábban már erre is adtam választ a fentebbi válaszaim között. Javarészt írni álltam meg és hallgatózni, amiket rádióztam is, ez is...
  • Csirmász
    A klipen látható mozgásod erősen utal arra, hogy mégis csak láttad azt a nametag-et, és csak a tökéletes alkalmat vártad, hogy Koszta...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó