Legutóbbi tevékenység

• django
    django reagált Sasha témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Teljesen jogos @django ötlete. Sokszor mentem ki kamionnal arra és volt ott házam is. És ez volt a legnagyobb probléma. A sok közül...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kedves @Amadeus ! Örömmel értesítelek téged, hogy a karakterlapod minősített elismerésben részesül! A továbbiakat a szerveren tudod...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kedves @Erkan! Örömmel értesítelek téged, hogy a karakterlapod minősített elismerésben részesül! A továbbiakat a szerveren tudod...
  • Blunt.
    Blunt. üzenetet hagyott Erkan profilja.
    Szia Erkan.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Discord neved és #szám(opcionális): chloeani Miért/Kitől kaptad a szankciót: Nem megfelelő emoji használat, pontos megfogalmazásra nem...
  • iRhys
    iRhys reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    1/5/2026 - 2:53, Los Santos Rollin 70's South Side Bangers OFF A helyem mindig is a Rollin 70's volt, ott nőttem fel. Viszont lépni...
  • toeszli
    toeszli reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Discord neved és #szám(opcionális): chloeani Miért/Kitől kaptad a szankciót: Nem megfelelő emoji használat, pontos megfogalmazásra nem...
  • Erkan
    Erkan reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    1/5/2026 - 2:53, Los Santos Rollin 70's South Side Bangers OFF A helyem mindig is a Rollin 70's volt, ott nőttem fel. Viszont lépni...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Dorinna
    Dorinna reagált Chloee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Chloee
    Chloee létrehozott egy témát Elfogadva Discord Unban kérelem., az alábbi fórumon belül: Archívum.
  • HappyCherry
    HappyCherry reagált PhantomSouLy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Lara Monteiro / souly8717 « Ötleted leírása » Mivel FiveM-en vagyunk...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Blunt.
    • hawickrosszejjele.png
    • ujutca.png
    • Hawick.png
  • V
    Vedan reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    ELVETT ÁLMOK Cuff és a többi tag pár nappal korábban összefutott egy rasszista rendőrnővel. Már az elején érezhető volt, hogy nem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó