Legutóbbi tevékenység

• Boxos
    Boxos reagált django témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Bár Paleto Bay nem a...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Véleményem szerint mindkettőt érdemes lenne berakni mondjuk pocket1 és pocket2-ként
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Találtam egy modot, gyors le is teszteltem, működik. https://forum.cfx.re/t/free-addon-animation-hands-in-pockets/4843763 edit: Bár ez...
  • Bolondmike
    Bolondmike válaszolt erre: Paleto Bay étterem.
    A belvárosban sincsen élet 100 játékosnál, nemhogy még az a kevés is eltűnjön. Nyilván jó ötlet meg fene, de na!
  • django
    django válaszolt erre: Paleto Bay étterem.
    Most mondjak egy példát. Én személy szerint a karakteremmel Paletoba RP-zek, farmom van, vadászgatok. Ha a karakterem éhes vagy szomjas...
  • django
    django válaszolt erre: Paleto Bay étterem.
    Lehet a LostMC közelebb van, de Paletoba elég gyakran járnak az emberek, mert van oda útjuk. A LostMC kocsmába akkor mész, ha direkt a...
  • Cesar
    Cesar válaszolt erre: Paleto Bay étterem.
    Szerintem és rá férne egy kis vérfrissítés a jelenlegi helyekre viszont LS így is kihalt nem hiszem ,hogy Paletoba szükség lehetne erre...
  • django
    django létrehozott egy témát Paleto Bay étterem, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Bár Paleto Bay nem a...
  • rolandberta1992
    rolandberta1992 létrehozott egy témát Elfogadva Discord unban, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): roland_berta#4914 Miért/Kitől kaptad a szankciót: Nem tudom, mert nem kaptam értesitést az unbanról...
  • Amadeus
    Amadeus reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Véleményem szerint mindkettőt érdemes lenne berakni mondjuk pocket1 és pocket2-ként
  • Erkan
    Erkan válaszolt erre: Kenguruzsebes animáció.
  • Erkan
    Erkan reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Találtam egy modot, gyors le is teszteltem, működik. https://forum.cfx.re/t/free-addon-animation-hands-in-pockets/4843763 edit: Bár ez...
  • V
    Vedan reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • V
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Resean Millsap/erkann. « Ötleted leírása » Javasolok egy új...
  • Greg89
    Greg89 reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Resean Millsap/erkann. « Ötleted leírása » Javasolok egy új...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó