Legutóbbi tevékenység

• A
    kamionos ès szerelő vagy mezőgazdasági cèg
  • KOSZTA
    KOSZTA létrehozott egy témát Telefonon livestream, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kearse Brook Jordan / Dayvon Farrelle DC: KOSZTA « Ötleted leírása »...
  • KOSZTA
    Custom Business mellet szerintem simán mehetne egy ilyen dolog. Viszont példáúl kamionos és bontós is lehessél egyszerre az szerintem...
  • KOSZTA
    KOSZTA reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    D E O N “ D E E ” C A L D E R STREET DOSSIER // CHAPTER II: THE STRAWBERRY INCIDENT...
  • A
    Mindenfèle kèppen jöjjön be jó lenne 2 cèg egyszerre szerintem
  • V
    Vedan reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    D E O N “ D E E ” C A L D E R STREET DOSSIER // CHAPTER II: THE STRAWBERRY INCIDENT...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    Erkan reagált Amadeus témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Amadeus
  • V
    Vedan reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Bjornn "Drakkar" Ulfsen Név: Bjornn Ulfsen Becenév: Drakkar Nem: Férfi Születési adatok: 2002.12.04, Trondheim, Norway Magasság: 186 cm...
  • V
    Vedan reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A napokban Bjornn elpasszolt néhány lopott alkatrészt és járművet. A meg keresett pénzből arra költ amire mindig is amint pénzhez jut...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2026.02.04., az alábbi fórumon belül: Changelog.
    Changelog 1.9 Bugfixek / módosítások - Fegyverboltokban mostantól csak 450 játszott perc felett tudunk bármit is vásárolni. - Az omnis...
  • Erkan
    Erkan reagált PhantomSouLy témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Lara Monteiro / souly8717 « Ötleted leírása » Mivel FiveM-en vagyunk...
  • Legend
    Ott a fallal van a probléma, kintebb van a fal "collisionje", mint ahogyan az látszik.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Állat tetem hiba.
    Nem kaptunk visszajelzést, se ilyen jelentést azóta, szóval gondolom megoldódott. Zárok.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó