Legutóbbi tevékenység

• Cesar
    Cesar létrehozott egy témát Coquette D10 tető bug, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Dean Monroe « Hiba megnevezése » Tető bug « Hiba bővebb leírása » 34724...
    • Képernyőfelvétel (89).png
  • B
    Balito reagált Gellén témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Green Side Yardies A Green Side Yardies nem egy tipikus utcai banda. Nem hordanak aranyat vagy ezüstöt, nem flexelnek a közösségi...
  • Gellén
    Gellén létrehozott egy témát Green Side Yardies, az alábbi fórumon belül: Script-nélküli szervezetek [Illegál].
    Green Side Yardies A Green Side Yardies nem egy tipikus utcai banda. Nem hordanak aranyat vagy ezüstöt, nem flexelnek a közösségi...
    • 1769946506289.png
    • 1769968078188.png
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Élményképek.
    • feng1.png
    • Feng2.png
    • feng3.png
  • Blueboy990412
    Blueboy990412 reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    Erkan reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • jaredx
    jaredx reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • V
    Vedan reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Blunt.
    Blunt. reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • toeszli
    toeszli reagált PhantomSouLy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Itt szerintem még mindig nem a késői betöltésről van szó, hanem a szó szerinti hirtelen Spawnról. Konkrétan nem merek menni az...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Cyrex
    Cyrex reagált PhantomSouLy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Itt szerintem még mindig nem a késői betöltésről van szó, hanem a szó szerinti hirtelen Spawnról. Konkrétan nem merek menni az...
  • Cyrex
    Cyrex reagált toeszli témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hát én is csak azt tudom mondani, hogy több állat van, közvetlenül az útra, jármű alá spawnolnak, vagy ha elmegyek mellettük akkor...
  • Cyrex
    Cyrex reagált HachiRokuHUN177 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szintén tapasztaltuk többen is, hogy az útra, közvetlen mellénk Spawnolja az állatot! https://streamable.com/jcyxou
  • Cyrex
    Cyrex reagált Skynet1990 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A visszajelzésem az lenne hogy most még több állat spawnol le az útra és van hogy még mindég nem lehet észre venni mert abban a...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó