Legutóbbi tevékenység

• Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva Labirintus kihívás / Útvesztő, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS RENDEZVÉNY BEJELENTŐLAP ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac, 1998.06.27...
  • Blueboy990412
    Blueboy990412 reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Day one with Diablos
  • Kasaki23
    Kasaki23 létrehozott egy témát Vadászfegyver tár bug, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Rusty Butcher/ Kasaki23« Hiba megnevezése » Volt nálam egy vadászfegyver...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Gellén témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Never betray the 23!
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Day one with Diablos
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Eredet és Alakulás A Diablo de Los Santos gyökerei egészen az 1980-as évek közepéig nyúlnak vissza, amikor La Mesa ipari negyede vált...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Day one with Diablos
  • Blunt.
    Day one with Diablos
    • Elsonap-2025-12-09.png
  • A
    Albert válaszolt erre: Széf bug.
    6 külön sloton van, viszont, nem jól van, mert nekem nem volt a széfbe sem és az inventorym-ban sem "kiöntött körfürész váz" itemem...
  • Y
    Yama létrehozott egy témát Élményképek - Bemutató terem!, az alábbi fórumon belül: Hall of Demigods.
    Alább láthatjátok képeken, hogy miként haladunk a nullárol a csúcsig! 🫡
    • Screenshot 2025-12-09 200054.png
  • Lorimsz
    Lorimsz reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Én is ezzel a problémával vagyok. Megvan a kis HappyFire cégem. Pár embernek tudunk RP-t nyomatni amikor nyitva vagyunk. Viszont van...
  • Lorimsz
    Lorimsz reagált django témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ezen én is agyalok egy ideje, hogy jó ez a custom biznisz elképzelés, de ha akarok egyet, akkor le kell mondjak a sok munkával...
  • Bruno
    Bruno reagált Polya témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Előszó: Üdvözlök minden olvasót! Az elején szeretnék néhány infót megosztani, ami szükséges a helyes értelmezéshez. Karakterleírásomban...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Széf bug.
    Jelenleg 6 különböző itemed van a széfedben, mindegyik külön sloton. Ha megnyitod most a széfet, akkor nem ezt látod?
  • A
    Albert válaszolt erre: Széf bug.
    29715

Kinézet személyre szabása

Top Alsó