Legutóbbi tevékenység

• Gh0st23
    Gh0st23 létrehozott egy témát Média, az alábbi fórumon belül: Druids.
    • médiap1.png
  • S
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • S
    Skynet1990 válaszolt erre: Vadászat Bug!.
    ma már bármit lelövök semmit nem tudok ki szedni! És kevesebb lett az állat állomány is nem tudom ez szándékos e az új rendszerrel vagy nem?
  • Bolondmike
    Bolondmike hozzászólt 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 profiljához.
    Szia, húsom! Minden okés, köszönöm a kérdésed. Innen is puszi, apa.
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: 23rd Street Ballas.
    Fresh Banger?!
    • felütés.png
    • felütés2.png
    • felütés3.png
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: 23rd Street Ballas.
    Laza erősítés
    • edzés.png
  • S
    (Nos erről beszéltemhogy lelövöm és nem tudok belőle semmit ki szedni volt egy vaddisznó is csak ott elfelejtettem a felvételt elindítani)
  • Kotten
    Kotten reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Buli megnevezése: Summer Fest. Indoklás: Több Dj, kiváló élmény, jó zene kiválogatás. (Ha van) klip / screenshot:
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Heroin hatás hiba., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Hiba megnevezése » Hatás hiba « Hiba bővebb leírása » A minap...
  • Rúni
    Rúni reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Buli megnevezése: Summer Fest. Indoklás: Több Dj, kiváló élmény, jó zene kiválogatás. (Ha van) klip / screenshot:
  • S
    Tehát úgy van hogy lelőttem a disznót majd eltűnt aztán ott hagytam arrébb mentem majd vissza és megjelent. a másik meg valamiért...
  • Morningstar
    Morningstar reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.8.1 Bugfixek / módosítások - Kísérleti javítás a járműbe való beszállás bugra. (Visszajelzés szükséges.) - Kísérleti...
  • Pecsrik
    Pecsrik reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.8.1 Bugfixek / módosítások - Kísérleti javítás a járműbe való beszállás bugra. (Visszajelzés szükséges.) - Kísérleti...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó