Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Fegyver bug..
    Pontos reprodukálási mód kellene, mert hiába csinálom azt, amit a videóban látok, nálam normálisan működik.
  • Blunt.
    Blunt. reagált Lorimsz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved Zlata Varela / beni1032 Ötleted leírása Elviekben régebben már előkerült...
  • Lime
    Lime reagált Sztojka témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Karakter neve: Milo Berganza Indoklás: Egyszeruen remek ez a karakter arc berendezes Kép a karakterről:
  • Sutyek
    Sutyek reagált Lorimsz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved Zlata Varela / beni1032 Ötleted leírása Elviekben régebben már előkerült...
  • G
    gergoke reagált Lorimsz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Elutasítva HappyFire támogatás igánylés., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Evelyn Sergeant Születési helye, ideje: - Los Santos...
  • Bruno
    Nem rossz az elképzelés, de kicsit módosítanám. Ezt a két céges dolgot úgy tudnám elképzelni, hogy Custom Biznisz mellett lehet benne az...
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme...
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme...
  • A
    Altos123 reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Intézve a szerveren!
  • Relay
    Intézve a szerveren!
  • Sensei
    Én is ezzel a problémával vagyok. Megvan a kis HappyFire cégem. Pár embernek tudunk RP-t nyomatni amikor nyitva vagyunk. Viszont van...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kristály meth vissza igénylés., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Khira Love / andyhawk1998 Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Ráhúztam a társamra a kristály...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Hibajelentes.
    Szia! Legközelebb minta szerint töltsd ki a segítségkérést. Küldd el nekem discordon az ez napi logod! Köszi!
  • Boxos
    Boxos reagált Lorimsz témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó