Legutóbbi tevékenység

• Cesar
    Cesar reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Köszönöm mind a két félnek a leírtakat. Akárhogy is nézzük, Cesar így vagy úgy, de megsértette azt a szabálypontot ami a rabolt felet...
  • Mmark94
    Mmark94 reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm mind a két félnek a leírtakat. Akárhogy is nézzük, Cesar így vagy úgy, de megsértette azt a szabálypontot ami a rabolt felet...
  • Relay
  • Mmark94
    OOC se értettem a elsőnek a lövöldözést. De RP-ztem, hogy leül a földre. Hirtelen nem tudtam, mit hogyan RP-zek. Mert még mindig OOC se...
  • Cesar
    Továbbra is kiemelném ,hogy egy fegyveres arcnak aki kirabolt nem fogsz szájalni mert tudod ,hogy akármikor le is lőhet. Apropó ha már...
  • Mmark94
    Csináltam szó nélkül amit kértél, nem ellenkezdtem. Majd mondtad, hogy *kösz arc* és elindultál a kocsidhoz. És azzal a lendülettel...
  • Cesar
    Sziaasztok ! Ki akartam rabolni Damont ami meg is történt, nagy fear rp-t vagy bármilyen rp-t nem tanúsított csupán tette amit mondtam...
  • Relay
    Helló! A PK-t én fogom kezelni, mivel az érintett fél egy AS. @Cesar várom a válaszod és a te szemszöged még ma este!
  • S
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • S
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Mmark94 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Damon Ashford Játékos(ok) neve: ID 15 (maszk 7192). Gyanúsítgatások elkerülése végett így írom. Panasz oka: Indokolatlan...
  • Mmark94
    Mmark94 létrehozott egy témát Jogos Damon Ashford PK-ja Cesar ellen, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen.
    Neved: Damon Ashford Játékos(ok) neve: ID 15 (maszk 7192). Gyanúsítgatások elkerülése végett így írom. Panasz oka: Indokolatlan...
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS RENDEZVÉNY KÉRELEM TISZTELT IGÉNYLŐ! Tájékoztatom, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegelés után a bizottság...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • DarK
    DarK létrehozott egy témát Élményképek, az alábbi fórumon belül: Archívum.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó