Legutóbbi tevékenység

• Makó
    Makó reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.8 Újdonságok - Bekerült az adminoknak egy új parancs: /tpto - Mostantól a biliárd asztalra annak a golyónak is lehet...
  • Makó
    Changelog 1.8 Bugfixek / módosítások - A /s parancsnál már nem xy ordítja van, hanem xy kiabálja. - A /m parancs használata közben már...
  • Makó
    Changelog 1.8 Bugfixek / módosítások - Bekerült még egy Iron Serpents MC ruha textúra. - Hozzá lett adva 3 új gate a listához. - A...
  • Kosurasag
    Kosurasag reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.8 Bugfixek / módosítások - Bekerült még egy Iron Serpents MC ruha textúra. - Hozzá lett adva 3 új gate a listához. - A...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.11.08., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Dolor
    Dolor válaszolt erre: Autó Hiba!.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A pénzt a cég számlájára megkapod, a grafikon pedig a kövi resitől jó lesz.
  • Sensei
    Álltába ment tönkre a fegyver amit próbáltál vagy nullára daráltad? Csak mert akkor az álltába szétment fegyver működik. Szerk: Itt...
  • Legend
    Kellene reprodukálási mód, mert én most teszteltem és elő sem tudom venni a széttört fegyvert:
  • Legend
    A pénzt a cég számlájára megkapod, a grafikon pedig a kövi resitől jó lesz.
  • Pecsrik
    Pecsrik reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Javítva. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Rádió hiba..
    Javítva. Zárok.
  • S
    Sense reagált Beketlen témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az adatokat...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Fénykép hiba..
    Javításra került. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Autó Hiba!.
    Hello. Milyen crashüzenettel dob ki a játék?

Kinézet személyre szabása

Top Alsó