Név: Cortez Michael
Adminisztrator neve: Fenderbender
Indok: Folyamatos fun és non
Tiltás időpontja: 2020.08.25
Meddig tart a ban: Örökre
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Sohasem
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Azért mert túlzásnak érzem,föleg egy kezdő embert.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: A mentösökkel szemben nagyobb türelmem lesz,illetve nem lesz fun mint a bankba a haverommal.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Egyáltalán nem érzem jogosnak a kitiltást,2 nap alatt 3 jail egyáltalán nem tartom soknak,föleg nem egy kezdő játékosnak,a 3 jailemböl 1-et tartott jogosnak illetve a harmadiknak a fun részét ,mert haverommal tényleg funoltam,egymásra teszegettük a maszkokat,viszont a vhnál random kocsibaülés részét,amiböl azonnal kiszálltam ,illetve az irreális közlekedéses részét nem tartom jogosnak utóbbira folyamatban van egy adminpk,mert bizonyiték nem volt.Na mindegy de mindegyik admin csak jailbe tett egyiksem mondta volna önként hogy segit mi az az rp ,vagy elvisznek oktatóba (Nem tudom hogy itt van-e ilyen vagy csak mtaba van) ,mert ott már láttam, direkt a kezdöknek,erre szerintem ez a ban túlzás ezért szeretnék unbant kérni,mert jogtalannak tartom,ellehett volna vinni oktatóba vagy elmagyarázni a dolgokat nem pedig örökban 3 ajval,kezdöként.