Cario Lanzone - Krekor

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sajtosrud

Újonc
Játékos
Üzenetek:10
unban.png

Név: Cario Lanzone
Adminisztrator neve: Krekor
Indok: Nem kellesz ide.
Tiltás időpontja: 2020-08-31
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 1x, farmon voltam és Viki úgy látta hogy "fLy"-lok, de arra egyből unbant kaptam,mivel nem történt ilyen.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: A ban már eléggé rég történt, és azóta már átértékelődött bennem pár dolog, ezért szeretnék a szerveren újra RP-t lebonyolítani, természetesen a szerver szabályzatnak megfelelően, és betartva.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem követnék el olyan hibát, mint amiért az örök bant kaptam, ilyen téren komolyabban venném, és betartanék mindent ami a szerver szabályzatba van foglalva.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben, a stílusom amit akkor mutattam nem volt megfelelő, ezért teljes mértékben jogosnak érzem, és bánom azt amit ekkor tettem.

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
Szia.

Nem értem, hogy miért szeretnél visszajönni, hisz flegmán közölted, hogy itt nincsen minőségi RP.
[2020-8-31 20:48:46] [OOC-Chat] Alfred Julia: (( Köszönjük a minőségi RP-t, ez jellemzi ezt a szervert, ))
[2020-8-31 20:48:56] [OOC-Chat] Alfred Julia: (( Ez ilyen is fog maradni mindig ))
[2020-8-31 20:50:55] [OOC-Chat] Alfred Julia: (( Az egész szar, amit TI RP alatt értetek. ))
[2020-8-31 20:51:1] [OOC-Chat] Alfred Julia: (( Itt nincs RP. ))

Azért, mert Ti egy üldözésnél vesztettetek, azért nem kell instant lelépni a brigádnak és a szervert elküldeni az északi éghajlatokra.

A ban marad. Mi is szeretnénk megőrizni a minőséget.

[foadmin]Az unban kérelem elutasítva.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó