Üzenetek:240
Jordan "Trigger" Brown
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» hrdcore (Aki) «
Ötleted leírása
» Autókereskedés rablás újra gondolása, gondoltam egy pár lehetőségre, megjegyzésbe kifejtem hogy miért látom ennek szükségét.
-Lopott kocsikat csak a városon belül lehessen le adni, Ne kelljen autópályázni, vagy vidékre menni.
-Plusz egy elektorinai hack minigamel a jeladót is ki lehessen szedni a járművekből.
-A Jelzavaró legyen be folyással a lopott kocsik jelére
-Csak 10 percen keresztül jelezzen a jeladó a rendvédelem irányába(hasonlóan a járművekre rakhatóhoz) «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Szóval ami miatt meg írom most ezt az ötletet, az főként a prémium benzin hatása, eddig is elég nehézkes volt a gyári lopott kocsikkal el menekülni a rendvédelem elől miután lasabbak is és még a mappon is jelöl minket számukra, de mióta nem is 217, hanem 227 a végsebessége a rendőrautóknak lehetetlenné vált a menekülés abban az esetben ha paletoba/sandybe kell le vinni a lopott verdákat, nem régiben a városon belül le ráztam őket, megindultam a cél felé utolértek köszönhetően a sebesség külömbségnek, majd vissza a városba megint le sikerült őket rázni és ismét utol értek ahogy egyenesen haladtam paleto irányába.
Rövidre zárva a hatalmas sebesség külömbség okán(A lopott kocsik nagyon jó esetben mennek 170 el) nem ártana egy kicsit újra gondolni szerintem a fent fel soroltak közül akár csak egy kettőt is, mivel tisztán látható hogy itt nem azon múlnak a dolgok hogy ki az ügyesebb, hanem hogy kinek megy egyenesben gyorsabban a járműve.
UI.: A fent felsoroltak csak példák, nem az összes be kerülését szeretném. Ha bárkinek lenne valamilyen meg látása vagy egyéb javaslata ne tartsa magában.
«