Autoker rob vérfrissítés

valakimostmar

Veterán
Játékos
Üzenetek:240
Jordan "Trigger" Brown

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» hrdcore (Aki) «

Ötleted leírása

» Autókereskedés rablás újra gondolása, gondoltam egy pár lehetőségre, megjegyzésbe kifejtem hogy miért látom ennek szükségét.
-Lopott kocsikat csak a városon belül lehessen le adni, Ne kelljen autópályázni, vagy vidékre menni.
-Plusz egy elektorinai hack minigamel a jeladót is ki lehessen szedni a járművekből.
-A Jelzavaró legyen be folyással a lopott kocsik jelére
-Csak 10 percen keresztül jelezzen a jeladó a rendvédelem irányába(hasonlóan a járművekre rakhatóhoz) «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Szóval ami miatt meg írom most ezt az ötletet, az főként a prémium benzin hatása, eddig is elég nehézkes volt a gyári lopott kocsikkal el menekülni a rendvédelem elől miután lasabbak is és még a mappon is jelöl minket számukra, de mióta nem is 217, hanem 227 a végsebessége a rendőrautóknak lehetetlenné vált a menekülés abban az esetben ha paletoba/sandybe kell le vinni a lopott verdákat, nem régiben a városon belül le ráztam őket, megindultam a cél felé utolértek köszönhetően a sebesség külömbségnek, majd vissza a városba megint le sikerült őket rázni és ismét utol értek ahogy egyenesen haladtam paleto irányába.
Rövidre zárva a hatalmas sebesség külömbség okán(A lopott kocsik nagyon jó esetben mennek 170 el) nem ártana egy kicsit újra gondolni szerintem a fent fel soroltak közül akár csak egy kettőt is, mivel tisztán látható hogy itt nem azon múlnak a dolgok hogy ki az ügyesebb, hanem hogy kinek megy egyenesben gyorsabban a járműve.
UI.: A fent felsoroltak csak példák, nem az összes be kerülését szeretném. Ha bárkinek lenne valamilyen meg látása vagy egyéb javaslata ne tartsa magában.
«

Hector

Fékezhetetlen
Adminsegéd
Üzenetek:604
Hector
Cső Aki. Király vagy. Pár ötlet.

Csak 10 percen keresztül jelezzen a jeladó a rendvédelem irányába(hasonlóan a járművekre rakhatóhoz)
Legyen 20 és akkor a 30 perces korlát 66%ban látja a rendvédelem, hogy hol az autó.

Lehetne alapból is prémium üzemanyag az autókban, némelyik rabolható autó pedig tuningolt. (Megfelelő kategóriában!!)
Teszemazt egy jó Schlagen STR (Nem raboltam még soha) alapból is képesnek kellene lennie tartani a rendőröket. Azért az AMG másik téma. ;)

valakimostmar

Veterán
Játékos
Jordan "Trigger" Brown
Lehetne alapból is prémium üzemanyag az autókban, némelyik rabolható autó pedig tuningolt. (Megfelelő kategóriában!!)
Erre is én is gondoltam, annyival ki egészíteném, hogy ha már be mutató járművek akkor lehetne az összes vagy legalább a nagyrészük valami oda illő, ha értitek mire gondolok, nem pedig pincho, meg pico turbo, meg a többi ilyen kompakt. Valamint ezek mellett a lopott kocsiknak szerintem elengedhető lenne hogy 198 legyen a felső limitjük is, mivel ahogy mondtad is ezek azért tartanák a rendőr verdákat.

Hector

Fékezhetetlen
Adminsegéd
Hector
Erre is én is gondoltam, annyival ki egészíteném, hogy ha már be mutató járművek akkor lehetne az összes vagy legalább a nagyrészük valami oda illő, ha értitek mire gondolok, nem pedig pincho, meg pico turbo, meg a többi ilyen kompakt. Valamint ezek mellett a lopott kocsiknak szerintem elengedhető lenne hogy 198 legyen a felső limitjük is, mivel ahogy mondtad is ezek azért tartanák a rendőr verdákat.
Nekem megfelel, bár az új rendszerben még nem voltam autókereskedés-rablást.
Ami biztos, hogy most egyetlen mód van, hogy letudd adni... Csak 1. Az a bizonyos csontról-fosztó. Mást nem látok. 150 alatt azonnal rádrammolnak, szétpitelnek, esélyed sincs. Nem bántom a rendvéldelmet, több okból sem, viszont a stat ezt mutatja.

valakimostmar

Veterán
Játékos
Jordan "Trigger" Brown
Mellékesen, szimpla kíváncsiságból, ha nem nagy kérés szeretném hogy aki csak nyom egy vote-ot (ha fel ha le) hogy írja le a meg látását miért így dönt.

Utoljára szerkesztve:

Boxos

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:389
Amunet Khalifa
Maga a sebesség növelés tényleg jó lenne.. Az lenne a legjobb..
Vannak itt nagyon sofőrök,akik tényleg nagyon jól tudnak vezetni.. Én is jól vezetek, de azért menekülés közben engem le tud izzasztani mikor tuningolt kocsival alig lehet lerázni egy-két rendvédelmist.

A jeladó és a Hackelés, csak azért, hogy kevesebb legyen benne a rizikó...
A jeladóból ki indulva, elég csak meg nézni egy ATM rablást, hogy mit eredményez, ha olyan kocsival vagy 1 perc alatt a város másik végében vagy mire jelez a pénz kazetta.

Szerintem, ha már frissítés kell az autókerre, akkor olyan ötlet kellene amiból mind a kettő fél jól jönne ki. Nem pedig csak az egyik.
Mert ahogy nézem ezt az ötletet, már bocsánat.. nagyon egy oldalú.

valakimostmar

Veterán
Játékos
Jordan "Trigger" Brown
Értem mire akarsz kilyukadni. Pont ezért is írtam oda hogy csak ötletek és várom hogy ha valakinek lenne jobb.
Amúgy ahogy te is és hector is írta a sebesség egy sebesség növelés már bőven jobbá tenné az esélyeket, mert azt senki se mondja nekem hogy az fair hogy 170 el mennek a lopott gépek még jelölve is vannak a pd számára, a pd-s kocsik meg 227 el suhannak.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,535
- Prémium üzemanyag, és minimum középkategóriás autók legyenek benne a kerbe.
- Kamera képek zavarása jeladóval, és akkor a második minigame indításánál jelez.
Én így tudnám elképzelni a fair balanszt

Hector

Fékezhetetlen
Adminsegéd
Hector
- Prémium üzemanyag, és minimum középkategóriás autók legyenek benne a kerbe.
- Kamera képek zavarása jeladóval, és akkor a második minigame indításánál jelez.
Én így tudnám elképzelni a fair balanszt
Totálisan támogatlak! Ez vállalható!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó