Név: Nolan Leclercq
Adminisztrátor neve: Flecso
Indok: OOC Stílus
Tiltás időpontja: 2026.03.20, a pontos időpontra nem emlékszem, és most hogy megnéztem az indoklásnál sem írja..
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva:
Nem tudtam megindokolni hogy miért loptam el egy rendőr autót, és nem volt indokom arra hogy egy rendőr autót ellopjak.
Azt állítottam hogy "lerp-ztem előtte" de nem volt és nem is lett volna nyomós indok rá hogy miért tettem (Most már tudom hogy csak max életveszély esetén, ha jól értettem/emlékszem amit még akkor mondott Flecso).
Visszabeszéltem az adminnak, és goromba, tiszteletlen voltam. Ez az én hibám, vállalom érte a felelősséget. Átgondoltam, és kérem, fontoljátok meg az unbanomat. Ha kapok még egy esélyt, normálisan fogok viselkedni.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Elsősorban a stílusomon és a hozzáállásomon változtatnék. Belátom, hogy nem kezeltem megfelelően a helyzetet, és tiszteletlenül reagáltam, amin mindenképp változtatni szeretnék. A jövőben jobban átgondolnám, hogyan viselkedek másokkal szemben OOC, főleg konfliktushelyzetben. Nem feleslegesen visszaszólnék vagy személyeskednék, hanem nyugodtabban és kulturáltabban próbálnám kezelni a problémákat. Emellett jobban odafigyelnék arra is, hogy betartsam a szabályokat, és ne hozzam magam újra ilyen helyzetbe. Persze rendőrautót sem tervezek már lopni
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.