Üzenetek:6
Christian Lank
Neved: Christian Lank
Adminisztrátor(ok) neve: Fater
Panasz oka: Szankció osztás ugyanaz az ügy miatt
Panasz kifejtése: Tegnap volt egy játékossal egy ügyöm, amibe hibáztam, meg is kaptam érte a PG szankciót Shefitől, most a házamnál odateleportál hozzám Fater, és mondja, hogy a tegnapi ügy miatt IC-OOC keverés miatt kapok 90perc AJ-t, mert OOC SMS-t írtunk a játékossal akivel ügyöm volt, és mondtam is neki, hogy megkaptam a szankciót már ez miatt, és erre a kérdésemre, hogy miért kapok én 90percet, a másik játékos meg miért 45percet kap, a válasza az volt, hogy mert már sok a szankciód. Igaz, sok a szankcióm már, de tegnap is kaptam PG-t, és szerintem unfair az, hogy engem dupla időre rakott be ez miatt, illetve nem is a szankcióval van a bajom, hanem azzal, hogy én dupla időt kapok, és nem azért szeretnék RP-zni a oneRP-n, hogy minden nap kapjak szankciót. Tegnap is kaptam. Kérdeztem tőle mégegyszer, hogy miért kapok dupla időt, mert nem értem, erre közli velem, hogy ez tök fölösleges OOC beszélgetés már, így a kérdésemre nem kaptam választ. Illetve AJ-be akartam /fpm-el írni haveromnak, hogy nézzen dc mert nem látta, erre mutatja nekem a chat, hogy le is lettem tíltva az OOC beszélgetés részből is határozatlan időre. Szerintem ez nagyon unfair, lehet én reagálom túl, de nem azért RP-zek itt, hogy 2 nap alatt 2 szankciót kapok ugyanaz az ügy miatt.
Bizonyíték (kép, log, videó): Arról van képem, hogy le vagyok tiltva az OOC részről, illetve a szankcióról hogy tegnap is kaptam, benne van a szankcióim között, arról is van képem.
Megjegyzés: Lehet én reagálom túl, de nem azért rpzek a oneRP-n, hogy mindig szankciót kapjak. Nem a szankciókkal van a bajom, be is ismerem a hibáimat, de hogy egy ügy miatt 2 szankciót kapok egymás után az szerintem unfair.